Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023. Trigoane regale pe semnele de Foc! Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 2 – 8 decembrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

04 dec. 2023, 07:23
Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023. Trigoane regale pe semnele de Foc! Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023. Astrologul vine cu previziunile astrale pentru săptămâna 4-8 decembrie 2023.

Astrologul Urania a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii săptămâna care urmează, potrivit libertatea. 

Berbec

Perioadă convenabilă pentru entuziaștii Berbeci, care vor putea trage foloase de pe urma unor Trigoane regale pe semnele de Foc care le pot da „aripi”: optimism, încredere în forțele proprii, dorință de afirmare, mobilizare rapidă.

Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023 Taur

Stări organice dezagreabile, dar în registru minor; ele vor fi trecătoare și vor privi, cel mai adesea, o stare de spirit, o disponibilitate interioară (neliniște, ritm inegal de muncă, rezistență scăzută la efort fizic sau mental).

Zodiile care își schimbă locul de muncă în 2024. Vor câștiga o gălăgie de bani în noul an

Gemeni

Deși vor fi provocați sau vor fi nemulțumiți de felul în care evoluează o relație de prietenie, Gemenii se vor abține să „spună lucrurilor pe nume”.

Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023 Rac

Călătoriile de scurtă durată sau pe distanțe mici se vor desfășura în împrejurări complicate de condițiile meteo, de reglementările de ultimă oră, de modificarea unor trasee, de condiția mijloacelor de transport.

Leu

Leii vor avea voință, ambiție, determinare și energie, pe care le vor folosi pentru a rezolva problemele de viață personală, profesională sau socială.

Fecioară

Context mai puțin semnificativ pentru specificul casei a XII-a; probabil că evoluția aspectelor de viață și sănătate va avea un parcurs obișnuit.

Meteo din bătrâni decembrie 2023, cu Mihai Voropchevici. „Tot ce cade din cer se transformă în lapoviţă şi ninsoare”. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023 Balanță

Cei născuți în zodia Balanței, în ciuda proverbialei lor diplomații, vor manifesta o atitudine clară, răspicată și deloc îngăduitoare cu persoanele din cercul lor de apropiați, respingând derapajele de comportament sau de limbaj ale acelora.

Scorpion

Momente speciale când persoanele active, cu funcție sau cu responsabilități sociale, vor trebui să depășească secvențele incomode profesional, social sau se vor vedea obligate să-și apere imaginea și să-și impună autoritatea.

Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023 Săgetător

Săgetătorii vor trăi un moment de entuziasm sau de încredere în puterea lor de judecată, în gândirea și în logica lor și vor aborda subiecte dificile cu siguranță și autoritate profesională.

Capricorn

Sectorul comunicării nu va fi armonios sau, mai bine zis, va fi la fel de derutant și de greu de gestionat cum se prezintă de câteva luni încoace.

Vărsător

Posibile confruntări între nativi și unul sau mai mulți parteneri în diferite planuri existențiale; și unii, și alții își vor etala ambițiile și voința fermă de a demonstra „cine e mai tare”.

Horoscop Urania 4-8 decembrie 2023 Pești

Abordare autoritară, competentă și eficientă a unei chestiuni profesionale; Peștii nu vor ezita să se implice într-o situație precară la locul de muncă pentru a-și demonstra valoarea personală.