Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Este o săptămână în care tot ce ține de dorința de eliberare, dacă vă simțiți constrânși, dacă ați făcut anumite compromisuri (mai mici, mai mari), dacă au meritat sau nu, cu siguranță vor pune o piedică în evoluție.

15 apr. 2024, 17:22
Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere. Navitii nu par a fi afectuoși. Mercur retrograd este conjunct cu Chiron, revin probleme sâcâitoare de destin din trecut care nu mai suportă amânarea. La unii apar cangrele pe suflet și spirit, chestiuni neînțelese, nedescifrate pe astrograma personală. Soarele are o energie bună și este într-o zodie de Foc.

Doriți să vă eliberați de constrângeri sau veți avea senzația că nu puteți respira la capacitate maximă. Trebuie să stați drept și să judecați corect înainte de a lua o decizie radicală, potrivit playtech.ro.

Este important acest lucru, mai ales în zona de sănătate. S-a acumulat multă energie negativă și trebuie eliminată. Există căi care țin de eliminarea ei, dar sunt diferite de la om la om. E important să o faceți deoarece, neeliminate la timp, se acumulează pe sănătate, acolo unde este echilibrul psihic, emoțional, unde se spune că discutăm de lucruri pe care le purtați și pe karma vieților viitoare.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec
Izbucniri. Fie demarați un proiect nou și ambițios și nu vă stă nimeni în cale, fie declanșați nucleara, un conflict constructiv de idei sau, la unii, distructiv. Fiți cu băgare de seamă cât întindeți coarda. Un soi de brainstorming la lideri.

Taur / Ascendent Taur
Mobilizare, sună trompeta a mobilizare generală. Decizii instant legate de studii, carieră sau întrevederi, deplasări. Vreți brusc să faceți altceva, să demarați ceva nou, dar vă este teamă. Există grad de risc și cum arată, cum a fost înscris la naștere acest grad de risc. Unii încearcă norocul în altă parte, localitate sau țară. Alții vor o nouă filosofie de viață, din perspectivă spirituală.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni
Se creionează o nouă strategie financiară, plasare de economii sau vinderea unui bun cu un grad foarte mare de risc. Punerea averii la adăpost, dacă puteți sau aveți din ce. Alții vorbesc despre acumulări, pierderi sau de investiții care să fie cât mai sigure. Cheltuieli neașteptate sau risc pentru unii să fie înșelați, deposedați, atenție la buzunare, la bunuri de valoare sau acte. Atenție la creanțe, moșteniri, chestiuni care nu trebuie tratate cu superficialitate.
Horoscop rune luni 15 aprilie 2024. EIHWAZ vine cu schmbări dure pentru BERBEC, LEUL primeşte o oportunitate de la JERA
Rac / Ascendent Rac
Se anunță dame în tango pentru domnițe și inițiative pline de pasiune la domni. Un soi de instincte mascate sau dezlănțuite, declarații sau gelozii izbucnite din senin. Sfatul este să nu turnați gaz pe foc în relația de cuplu, poate izbucni un incendiu. Pot apărea tensiuni sau certuri cu asociații, colaboratorii, cei din zona de business, zona câștigurilor, a carierei.

Horoscop 15-21 aprilie 2024. Leu / Ascendent Leu
Aspectele pot anticipa conflicte la locul de muncă. Presiune pe sănătate, intervenții chirurgicale sau stomatologice. Risc de boli profesionale și la alții accidente de muncă. Fiți foarte atenți la instalațiile electrice, în mod deosebit.

Citeşte şi: Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Fecioară / Ascendent Fecioară
Copiii vă pot solicita ajutorul sau vă pot da bătăi de cap, dacă nu sunt cuminți. Vă pot creea probleme, nu îți scăpați din ochi. Vă declarați dragostea față de cineva sau intenția de a părăsi, acolo unde nu este iubirea la care visați. Aici este vorba de gradul de compatibilitate între parteneri, care se poate afla cu ajutorul unei astrograme de cuplu. Este important să fiți atenți la tot și la toate. Mai multe potrivit playtech.ro.