HOROSCOP MARIANA SÂRBU: Toate zodiile sunt influenţate, se RESETEAZĂ toate relaţiile. Fenomenul se produce la 23.44

Horoscop Maria Sarbu - Diseara se produce un eveniment astrologic extrem de important. Afla ce iti rezerva astrele

02 aug. 2016, 08:02

Horoscop Maria Sarbu: Astazi, la ora 23 si 44 de minute, Luna Noua intra in zodia Leu. Vom avea noi starturi cu totii, pentru ca toti avem Leul undeva pe horoscopul personal.

„O etapa noua de viata cu tendinte benefice: transformari pozitive, recuperarea puterii, trecerea peste etape de supravietuire, vacante si distractii cu adrenalina, noi relatii de suflet sau avansari, O zi de vibratie frumoasa si inalta cu ecou in viitor!

Cei mai vizati vor fi toti cei nascuti in semn de foc: Leul, Berbecul si Sagetatorul. Ei vor beneficia din plin de noile starturi si de transformarile pe care le vor aduce. Cei mai afectati vor fi Taurul si Scorpionul, mai ales daca ei au relatii cu persoane nascute in zodia Leu. Pentru ei, aspectul aduce lectii de personalitate, de competitie si putere, de abuz de putere sau iesirea din confort pentru a dobindi o pozitie mai buna.

Influenta benefica vor resimti si zodiile Balanta si Gemeni. Varsatorii vor incepe colaborari noi sau vor intra intr-o noua relatie. Problemele de sanatate care se vor accentua: sistemul cardiovascular, probleme ale gatului si ale tranzitului intestinal sau sistemul hormonal.

Daca ai nevoie de mai mult curaj, indrazneala, de un plus de orgoliu sau de un dram de mobilizare, poti profita din plin de aspectul zilei de 2 August. El va ridica mizele si standardele, vibratiile si preocuparile si ii va scoate in fata pe cei puternici.

Suntem in cea mai calduroasa perioada din an si luna noua va marca un nou start al temperaturilor pt viitor si anii ce urmeaza. Multi vor iesi din suferinte, multi se vor autodepasi, si unii ….posibil, din orgoliu, mandrie sau ego vor cadea in suferinte.

Ea ne influeteaza pe urmatoarele doua saptamani si sase luni, va avea legatura cu urmatorii doi ani si eclipsele lor, va demara cicluri noi. Cei mai castigati vor fi cei din clasa politica si cei din conducere, la nivel social si nu numai, genetica, actoria, vindecarea, recuperarea, sportul.

Pentru tara noastra urmeaza o perioada benefica, rapid si pentru scurt timp. Se vor accentua lectiile de neam in aceste urmatoare doua saptamani si ulterior vor veni eclipsele, care nu vor mai fi atat de benefice pentru tara.

Karmic vorbind, pentru fiecare se va accentua karma mostenita pe linia tatilor si mostenirea genetica pe linie masculina in familie.

Horoscop Maria Sarbu. Ce aduce Luna Noua in Leu pentru fiecare zodie

Berbec‬

Sufletul are prioritate! Noi orizonturi, puteri noi, pasiuni noi, prieteni si distractie. Pentru cei asezati, noi membri in familie. Imbunatatirea relatiei cu tatal si beneficii din riscuri!

Taur‬

Lectii de putere in familie. Posibile probleme ale cuiva apropiat sau certuri, neintelegeri ce vor isca ceva competitii. Este nevoie sa iesi din confortul tau inca o data pentru a-ti imbunatati prestanta.
Posibila schimbare, achizitie, imbunatatire de casa.

‎Gemeni‬

Fratii au nevoie de tine. Este necesar sa comunic cu ei si nu numai. Ai creatii noi, studii noi si idei geniale. Daca ai de sustinut examene sansele iti sunt foarte favorabile. Acte, documente, vize, drumuri, semnaturi, vanzari si investitii benefice. Aspectele iti cer sa vorbesti mai mult despre tine.

Citeşte mai multe pe revista Teo