Horoscop Marte în Gemeni 20 august 2022 – 25 martie 2023. Cum să ne gestionam impulsurile timp de 7 luni

Zeul Războiului îți amintește că pasiunea pentru această schimbare începe din interior. Este timpul să elimini din viața ta persoanele negative sau tiparele care te țin pe loc.

20 aug. 2022, 00:21
Horoscop Marte în Gemeni 20 august 2022 – 25 martie 2023. Cum să ne gestionam impulsurile timp de 7 luni

Oriunde merge Marte, o drama plină de acțiune va urma cu siguranță. Marte în Gemeni 2022 înseamnă că Zeul Războinic acționează rapid în semnul Gemeni care gândește și mai rapid. Acest tranzite va începe pe 20 august 2022, spre sfârșitul sezonului Leu 2022. Si va da startul sezonului Fecioarei 2022. Ar fi bine să te pregătești pentru o tranziție vizibilă de la lentoarea Taurului, la viteza și energia Gemenilor.

Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

Iată cum va afecta Marte în Gemeni 2022 fiecare zodie în parte.

BERBEC
Fii de atent la orice spui cu voce tare sau în scris, dragă Berbec. Mesajele tale vor avea o semnificație suplimentară pe parcursul următoarelor câteva luni, deoarece Marte va fi în a treia casă a ta, care include toate aspectele de comunicare și chiar frații tăi. Nu este momentul să intri în dispute cu vecinii sau frații tăi, deoarece chiar și neînțelegerile aparent mici ar putea scăpa de sub control. Nu te grăbi și nu vorbi fără să gândeșt. Controlează-ți viteza în timp ce conduci prin oraș. Totuși, acesta este un moment excelent pentru a pune pixul pe hârtie, așa că dacă ai dorit să începi o practică zilnică de jurnal sau, în sfârșit, să scrii acea carte la care te gândești de mult, acum este momentul! Ai mai mult timp, energie și dorință de a face acest lucru.

TAUR
Ca Taur, ai o înclinație pentru lux – și asta poate duce la un pic de răsfăț când vine vorba de cheltuieli. Așadar, dacă te trezești dintr-o dată că vrei să mergi la cumpărături, vei ști de ce. Marte intră în a doua ta casă de venituri și resurse. Și, deși este cu siguranță în regulă să economisești, prezența lui Marte în acest sector este de fapt o oportunitate excelentă pentru o abordare mai agresivă și mai atentă a bugetului lunar. Poți decide să reduci cheltuielile inutile care se adună.

Horoscop bani. Cele 3 zodii care vor avea cardul plin în toamnă! Dau lovitura în septembrie 2022

GEMENI
Îndrăznește să fii tu însuți, dragă Gemeni. Aceasta este directiva pe care Marte ți-o dă atunci când intră în prima ta casă a sinelui. Până la sfârșitul acestui tranzit, s-ar putea să te trezești transformat. Mai întâi ca mentalitate, apoi ca manifestare. Indiferent de obiectivul propus –schimbare a statutului unei relații, mutare în carieră sau chiar o schimbare a aspectului fizic – Marte îți oferă combustibil pentru a realiza asta. Dar mai întâi, acest Zeul Războiului îți amintește că pasiunea pentru această schimbare începe din interior. Este timpul să elimini din viața ta persoanele negative sau tiparele care te țin pe loc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.