Horoscop marţi 16 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Zi de marti destul de grea pentru majoritatea nativilor zodiacului. Se prevad o serie evenimente neprevazute destul de dificile.

16 feb. 2016, 08:07
Horoscop marţi 16 februarie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Continui sa iti mentii trendul pozitiv pe care ai pornit in viata profesionala, insa nu toate lucrurile se aseaza asa cum iti doresti. Probabil este vorba de cateva probleme pe plan personal, dar asta nu inseamna ca tu te vei abate de la telurile tale. Incearca sa te apropii de persoana/persoanele in cauza si sa afli ce trebuie facut.

Taur – Nimic mai delicios pentru tine decat o masa sanatoasa cu multa carne si multe sosuri, insa trebuie sa fii un pic mai atenta cu tine insuti. Nu te neglija si nu uita ca vine imediat primavara si-ti vei dori sa arati bine in fustele pe care le-ai cumparat iarna asta pentru 2016.

Gemeni – Nativii acestei zodii se vor confrunta cu cateva situatii inedite cand vine vorba de un nou loc de munca sau de inceperea unor noi studii. Desi lucrurile par ca se complica inutil pentru tine, nu uita ca vrei sa reusesti iar provocarile care-ti sunt puse acum in fata pot fi doar un test pentru a arata cat esti de puternica.

Rac – Iti sta gandul doar la cei dragi. Asta nu iti face niciun bine, intrucat te ingrijorezi prea mult si exagerezi inutil. Pune mana pe telefon si suna sau trimite-le un e-mail si intreaba-i ce te macina. Nu uita de responsabilitatile tale zilnice, intrucat s-ar putea sa se adune si nu le vei mai face fata mai tarziu.

Leu – Te arunci cu mult curaj intr-un nou proiect care-ti va determina parcursul pe termen mediu la locul de munca sau iti va arata cu cat vei promova urmatorul examen. Incearca sa dai 100% si nu ezita sa-i ajuti pe cei care-ti cer sprijinul. Si ei te vor ajuta pe tine, atunci cand va fi cazul.

Fecioara – Te afli in compania unei persoane care te intimideaza, poate pentru ca are o personalitate puternica sau o functie importanta si nu stii cum sa te comporti in fata sa. Lasi faptele sa vorbeasca in locul tau, deoarece trebuie sa te prezinti inaintea sa cu o sarcina indeplinita perfect. Daca nu o vei indeplini cum trebuie, tocmai de aceea faci un efort sa iti indeplinesti misiunea ireprosabil pentru imaginea ta.

Continuarea pe Lyla.ro.