Horoscop MARTI 17 DECEMBRIE 2019. Inca o portie din energia benefica adusa de Jupiter si Uranus!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 DECEMBRIE 2019; Luna intra in meticuloasa Fecioara si se contecteaza cu trigonul Jupiter-Uranus, deci ne reactiveaza acel noroc minunat pe care aceste doua planete importante l-au deschis pentru noi duminica, creand un mare beneficiu de manifestare si recompensa. Nu este timpul ca doar sa ne gandim la lucruri ci e vremea pentru actiune. Poti sa prinzi si tu acest sentiment de bine de azi, acea eliberare de frici si inhibitii, ca sa il faci sa functioneze pentru tine.

RomaniaTV.net
17 dec. 2019, 05:52
Horoscop MARTI 17 DECEMBRIE 2019. Inca o portie din energia benefica adusa de Jupiter si Uranus!

Poti citi aici detalii pentru zodia ta despre Ocazia NOROCOASA pentru noi in 2020! Ce SANSA UNICA iti aduce colaborarea dintre JUPITER si URANUS din 15 decembrie 2019?

Azi avem o Luna in Fecioara cu picioarele pe pamant care ne ofera timp sa ne punem abilitatile analitice la buna treaba, mai ales acum cand Jupiter si Uranus ne-au deschis aceasta mare fereastra inca din weekend, aducand pentru multi exact oportunitatea pe care o asteptau. Atat ca fereastra nu va ramane deschisa mul timp, deci actioneaza acum.  Luna in Fecioara este practica si nu ii place sa vada irosire. Munceste ca o albinuta si vei vedea ca munca ta conteaza !

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Da, este randul tau acum. Poate ca ai asteptat ceva dar nu a fost timpul potrivit. Poate ca a existat vreun blocaj mental sau fizic pe drum. Acum nu mai trebuie sa astepti. Timpul potrivit este aici. Fa pasi inainte si asuma-ti rolul. Nu cauta scuze si nu te tine pe tine insuti inapoi. Cu cat contribui mai mult, cu atat mai bogat vei fi recompensat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Nu te lasa prea prins in detalii azi. Daca tot incerci sa mentii perfecte toate aspectele unui pachet inainte de a-l trimite, vei ajunge sa ratezi curierul iar pachetul nu va mai pleca. Lucrurile se misca rapid si la fel trebuie sa fii si tu. Nu te mai preocupa asa de mult despre treburi nesemnificative.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Poti vorbi destul de mult azi dar este ceva natural pentru tine. Tu ai multe lucruri de comunicat, deci de ce nu le-ai spune ? Vei reusi sa dialoghezi si sa te faci si inteles cu foarte putin effort. Bucura-te si simte-te liber sa te tratezi asa cum meriti sa fii tratat. Respecta-te si altii te vor respecta. Stai drept si demn si fii mandru de cine esti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.