HOROSCOP MARTIE 2017: Cum îţi alegi BABELE în funcţie de zodie

Potrivit tradiției, în următoarele nouă zile ar trebui să îți alegi o babă care îți va da indicii despre ce te așteaptă în restul anului. Află cum ar trebui să faci această alegere în funcție de zodie!

01 mart. 2017, 14:10
HOROSCOP MARTIE 2017: Cum îţi alegi BABELE în funcţie de zodie

Berbec

Indiferent de ce faci, baba ta va fi furioasă și furtunoasă, așa ca tine. Dar cum ești o persoană pragmatică și practică, știm că oricum nu îți vei lăsa destinul influențat de asta. Doar ai toate instrumentele necesare ca la final lucrurile să iasă cum vrei!

Taur

Tu ai de gând să faci o sărbătoare din alegerea babei, dar nu este nicio surpriză, având în vedere că nu scapi nicio ocazie să te cinstești cu o masă copioasă. Și oricum nu îți pasă prea mult ce îți rezervă viitorul, știi că ești destul de inteligentă să ieși din orice situație.

Gemeni

Urmează nouă zile de petrecere pentru tine, vei fi mai relaxată decât oricând, așa că baba ta nu are cum să fie altfel decât fabuloasă.

Rac

Ți-ai făcut toate calculele, știi care-i treaba cu mișcarea Lunii, te-ai asigurat că baba ta este cea mai bună dintre toate. Ține cont însă că matematica nu este punctul tău forte. Pregătește-te de surprize și încearcă să nu intri în depresie de la primul nor.

Leu

Baba ta poate fi cea mai întunecată și mai urâtă dintre toate. Tu ai atâta lumină în suflet, încât nu vei avea parte decât de lucruri minunate. Cel puțin tu asta crezi, așa că ce mai contează ce îți rezervă viitorul… În lumea ta, ești un Soare cu un destin de milioane!

Fecioară

Acționezi ca la carte: ți-ai ales baba în funcție de data nașterii, ai aprins o lumânare la biserică, să te asiguri că Dumnezeu îți dă soare, și aștepți nerăbdătoare. Cine știe, poate chiar ai o babă frumoasă anul acesta!

Balanță

Nu știe nimeni câtă nehotărâre este în sufletul tău în următoarea perioadă! Știi că nu te joci cu destinul și vrei să te asiguri că îți alegi cea mai bună babă. Din păcate, te miști încet. Până te decizi, se face deja 9 martie. Ai noroc că îți poți îneca amarul în 44 de pahare.

Scorpion

Nu știi care-i treaba cu babele și nici nu te interesează. Tu ești super, știi că ai zile bune și zile proaste și nu îți joci destinul la ruletă. Bine, asta nu înseamnă că nu începi pariuri la muncă pe seama celor 9 babe, doar nu ratezi nicio șansă să îți rotunjești veniturile.

Săgetător

În prima dimineață cu soare începe baba ta! Păi cum altfel, doar nu ai să te lași la mâna destinului!

Capricorn

Tu ai un asistent care îți alege baba pentru tine, atât de șmecher ești! Să sperăm că va face o alegere bună, altfel va fi șomer după 9 martie!

Vărsător

Din punctul tău de vedere, babele sunt supraevaluate. Păi tu îți cureți chakrele în fiecare dimineață, cum ar putea să fie destinul tău altfel decât minunat?

Pești

La cât ghinon ai, baba ta va fi cea mai urâtă! E OK dacă îți va părea suficient de rău pentru tine, pentru că sunt șanse mari ca destinului să i se facă milă de tine și să îți dea lucruri drăguțe!