Horoscop martie 2022: Pavel Globa anunţă cele cinci zodii norocoase de Mărţişor

Pavel Globa a prezis noroc pentru cinci semne ale zodiacului în luna martie. Care va fi semnul astral deosebit de norocos în prima lună de primăvară.

21 feb. 2022, 23:23
Horoscop martie 2022: Pavel Globa anunţă cele cinci zodii norocoase de Mărţişor

Horoscop martie 2022.

Celebrul astrolog Pavel Globa a prezis schimbări reușite pentru cinci semne zodiacale în luna martie, scrie KTV. Persoanele care s-au născut sub această constelație vor avea succes la locul de muncă în luna martie. Până la mijlocul primei luni de primăvară, Berbecii vor avea șansa de a-și arăta cea mai bună latură, câștigând o bună reputație în rândul colegilor și al conducerii. Toate acestea vă vor ajuta să aveți succes la locul de muncă în viitor.

Taurul

În luna martie, persoanele care s-au născut sub acest semn vor avea posibilitatea de a câștiga bani în plus și de a găsi surse suplimentare de venit. Unii Tauri vor primi o ofertă de schimbare a locului de muncă, ceea ce le va permite să câștige semnificativ mai mult și să-și îmbunătățească situația financiară.

Horoscop Pavel Globa: Eşecul va bântui aceste zodii pe tot parcursul anului 2022

Horoscop martie 2022 Rac

În prima lună de primăvară, vedetele promit multe schimbări pentru reprezentanții zodiei. Nu toate vor fi pozitive, dar, în general, Racii vor avea beneficii. În viața personală vă așteaptă surprize plăcute, trebuie să fiți pregătit pentru vești neașteptate de la membrii familiei.

Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre

Balanţa

În luna martie, Balanța va avea inspirație, este o lună favorabilă muncii creative. Reprezentanții semnului vor putea finaliza proiectele începute de mult și vor putea finaliza afacerile. Rezultatul acestor lucrări va fi pe placul lor.

Horoscop martie 2022 Pești

Marșul Peștilor va fi un timp de auto-realizare. Li se poate oferi un proiect interesant sau va apărea un nou hobby.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.