Horoscop Pavel Globa: Eşecul va bântui aceste zodii pe tot parcursul anului 2022

Celebrul astrolog Pavel Globa a numit patru semne zodiacale pentru care 2022 va fi un an fatal al Tigrului. Nimic nu le va ieşi bine din februarie până în decembrie.

28 ian. 2022, 15:33
Horoscop Pavel Globa: Eşecul va bântui aceste zodii pe tot parcursul anului 2022

Horoscop Pavel Globa: 2022 este sub auspiciile Tigrului de apă. Se pare că prădătorul dungat promite noroc tuturor semnelor zodiacului, dar horoscopul avertizează că mai sunt şi excepţii: pentru unii dintre ei, simbolul anului va fi deosebit de nemilos.

Pavel Globa a spus cine ar trebui să petreacă 2022 complet „înarmat”și să fie pregătit pentru întorsături bruște ale destinului.

Horoscop Pavel Globa Rac

Racul este primul pe lista ghinioniştilor. Asrologul sfătuiește semnul zodiacal să fie calm și foarte calm. Dacă Racul continuă cu emoții și ambiții, atunci un eșec serios îl poate copleşi. Potrivit horoscopului, doar acțiunile atent gândite și deciziile echilibrate vor duce la succes în afaceri și la avansarea în carieră, subliniază Pavel Globa. Racul trebuie să fie deosebit de atent în familie. În ciuda programului de lucru încărcat, horoscopul sfătuiește semnul zodiacal să dedice timp rudelor. Un mediu favorabil și calm în familie îi va oferi Racului noroc și va ajuta la atingerea unor noi culmi, a spus Pavel Globa.

Horoscop Pavel Globa: trei zodii ghinioniste la sfârşitul lunii ianuarie
Horoscop Pavel Globa Leu

Leul se află pe locul al doilea printre principalii perdanți ai anului 2022. Pavel Globa a subliniat că dacă semnul zodiacal nu poate înfrâna aroganța, atunci există riscul mare de a fi în permanență în centrul scandalurilor familiale. Ghinionul îl poate depăși pe Leu în august, când soarele străluceşte în casa lui. În luna fierbinte  de vară, zodia ar trebui să fie totuşi deosebit de atentă la finanțe. Potrivit lui Pavel Globa, la finalul sezonului cald, horoscopul recomandă lui Leu să-și lichideze datoriile și să-și planifice clar bugetul. Leul trebuie să-şi adune forțeleşi să fie pregătit să facă faţă marilor cumpene.

Săgetător

Pentru Săgetător, 2022 se va desfășura sub motto-ul „Observați lucrurile mici”, a spus Pavel Globa. Horoscopul sfătuiește semnul zodiacal să se adune, să fie focusat pe afacerea familiei şi să acorde atenție tuturor detaliilor. O abordare neatentă va speria norocul de la Săgetător în 2022. Succesul viitor depinde de o atitudine serioasă și atentă la afaceri, spune Pavel Globa. Săgetătorul va trebui să-și distribuie energia în mod egal între dezvoltarea familiei și cea profesională. Horoscopul sfătuiește semnul zodiacal să caute sprijin de la rude și prieteni, care vor ajuta la rezolvarea tuturor problemelor în 2022, a subliniat Pavel Globa.

Horoscop 2022 Pavel Globa. Schimbare de macaz pentru patru zodii, una este protejată de astre

Horoscop Pavel Globa Capricorn

Ultima loc din topul perdanților din 2022 este ocupat de Capricorn. Semnul astral, conform horoscopului, poate să-și piardă locul de muncă în primele luni ale anului. În plus, Capricornul ca avea de plătit datorii tot anul. Totuși, pentru Capricorn, nu este atât de rău chiar totul: în 2022, Capricornul poate scăpa de probleme și își poate deschide propria afacere.  Potrivit astrologului, în primăvară va veni un moment minunat pentru „lucrarea la greșelile” zodiei. Capricornul poate atrage norocul dacă se dovedește eficient și nu se teme de schimbare, a conchis Pavel Globa.