Horoscop martie 2023. Cristina Demetrescu: „Nu toată lumea trebuie să fie fericită”. O singură zodie e norocoasă

Cristina Demetrescu vine cu avertismente pentru zodii pentru primele două săptămâni din martie: "Nu toată lumea trebuie să fie fericită".

28 feb. 2023, 21:09
Horoscop martie 2023. Cristina Demetrescu: „Nu toată lumea trebuie să fie fericită”. O singură zodie e norocoasă

Horoscop martie 2023. Cristina Demetrescu mărturisit că, din punct de vedere astral, primele două săptămâni din luna martie sunt greu încercate. Nativii iau decizii ce pot să le schimbe viitorul și, în același timp, mai multe zodii se vor confrunta cu probleme de sănătate.

Cristina Demetrescu, invitată în emisiunea Vorbește lumea, a realizat horoscopul pentru luna martie. Pe nativi îi așteaptă o perioadă aglomerată, greu încercată din punct de vedere emoțional. Data de 4 martie are o importanță aparte.

„Aceste două săptămâni sunt extrem de încărcate. Mercur, care este planeta comunicării, va intra în Pești. Mare atenția la faptul că nu ne adunăm gândurile. Suntem melancolici, un pic apatici, e în toate direcțiile mintea noastră.  Până să intre Mercur și Saturn în Pești, ele se vor întâlni pe ultimul grad al Vărsătorului și el este un semn al viitorului.

Deciziile care se iau în această perioadă s-ar putea să conteze enorm de pentru viitorul nostru. Sunt foarte multe oportunități pentru că sunt doi benefici care se întâlnesc data de 4, Venus și Jupiter.

În aceeași zi există o provocare de la Univers, pentru că nu toată lumea trebuie să fie fericită. Există aceste provocări legate de felul în care ne atașăm de obiceiuri, de trecut și nu vedem oportunitatea, nu vedem șansa. Unii se vor întoarce în trecut, se vor lăsa influențați”, a dezvăluit celebrul astrolog la Vorbește lumea.

Previziuni astrale pentru luna martie pentru fiecare nativ în parte
Berbec
Berbecul este cel mai norocos nativ al perioadei. Ar putea fi invidiat deoarece sub semnul său se strâng toate planetele bune și ar putea deveni chiar persoane cheie în anumite situații.

Horoscop Cristina Demetrescu martie 2023. Luna neagră, Lilith, otrăveşte zodiile cu gânduri toxice

Taur
Este bine să dea mai multă importanță sănătății. Să dea drumul lucrurilor stresante, să pună pe primul loc starea lui de bine. O chestiune de familie s-ar putea să-l blocheze într-o anumită hotărâre și este mai bine să tacă, pentru a nu fi descurajat.

Horoscop martie 2023 Gemeni
Geamănul trebuie să fie foarte atent la ceea ce spune. Deși are o perioadă foarte bună din punct de vedere social, în care are parte de susținerea prietenilor, s-ar putea să nu vadă lucrul ăsta și să fie foarte caustic, repezit.

Rac
Pe Rac îl poate stresa puțin sănătatea, apar tot felul de dureri. Atrage mai multe conflicte, i se pare că toată lumea are ceva cu el. Are două săptămâni pline de oportunități profesionale. Atenție, totuși, la amenzi.

Horoscop martie 2023. Leu
Leul are nevoie și își poate planifica o vacanță, care să-i ajute și din punct de vedere emoțional. Pot apărea situații dificile cu persoana iubită, se pune problema de planuri de căsătorie, dar și de divorț. Unele decizii nu se iau la nervi, mai ale cele importante, ce țin de viitor.

Fecioară
O problemă medicală poate împiedica nativul Fecioară să facă o călătorie sau îl poate determina să rateze un examen. Aceste situații au menirea de a-i îndrepta către spiritualitate. Sunt săptămâni bune din punct de vedere financiar.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii sunt binecuvântate de astre, cine merge pe gheaţă subţire

Horoscop martie 2023. Balanță
Nativul Balanță ar trebui să rămână focusat pe propria persoană. Nu este un moment potrivit pentru a cere sfaturi de la familie sau prieteni. Este important să nu se lase descurajat și nici influențat de mediul exterior.

Scorpion
Scorpionii se pregătesc să închidă o perioadă foarte grea, dar nu iau pauză. De fapt, își dau seama că ceea ce îi obosea era munca lor, faptul că făceau ceva ce nu le era pe plac, așa că se înhamă la o nouă activitate, dar una care le e benefică.

Horoscop martie 2023. Săgetător
Săgetătorul va intra într-o perioadă mult mai introspectă pentru următorii trei ani și trebuie „să mai reducă motorașul”, să dea mai multă importanță emoției, iubirii, distracției, copiilor, sportului, într-un fel care să le hrănească mai mult sufletul.

Capricorn
Capricornii sunt concentrați pe bani. Vor fi mulțumiți de anumite investiții pe care le fac. Deși o mașină sau o casă scumpă le aduce bucurie, nu trebuie să depășească gradul de îndatorare.

Vărsător
Vărsătorul se află  într-o etapă de învățare a vieții sale. Nativul nu este fericit decât atunci când face ceea ce îi place. Tendința de introspecție este benefică, deoarece îl ajută să se apropie de esența vieții lor.

Horoscop martie 2023. Pești
Peștii au o perioadă bună din punct de vedere financiar. Trebuie să muncească în niște condiții pe care nu le agreează foarte tare, dar e nevoie să se stăpânească. E o etapă prin care trebuie să treacă și să fie atenți, să nu rateze ocazii.