Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii sunt binecuvântate de astre, cine merge pe gheaţă subţire

Horoscop pentru primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele își descoperă talentele, Gemenii au șansa să promoveze, citeşte previziunile pentru toate zodiile. Aflaţi ce semne astrale îşi pot schimba viaţa în următoarele luni.

27 feb. 2023, 18:26
Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii sunt binecuvântate de astre, cine merge pe gheaţă subţire

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Această zodie are marea șanșă în primăvară de a-și îndeplini multe din visele pe care le avea. Este o perioadă favorabilă mai ales pe plan personal și romantic. O parte din berbecii care încă sunt singuri și nu au stabilit coordonatele unei familii, întemeierea unui cămin, au marea șansă să-și găsească jumătatea până în Paște. Însă, există riscul ca în această perioadă să facă o alegere greșită. Așadar, sunt sfătuiți ca pentru a face o alegere optimă să analizeze dacă e pentru ei persoana respectivă și le aduce fericire, în caz contrar poate să cadă într-o situație periculosă. Berbecii trebuie să aibă grijă să nu forțeze nota, să se ferească de tringhiurile amoroase și să nu se ducă în extreme. Luna lui norocoasă și benefică este luna mai. Pe berbeci îi așteaptă ceva surprize și pe plan financiar.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii au și ei anul în care își pot îndeplini visurile pe latura amoroasă, sentimentală. În timp ce taurii deja într-o relație au șansa de a se căsători, cei singuri vor avea mai multe variante din care să aleagă. De asemenea, taurii vor avea parte de multe întâlniri și călătorii care le vor hrăni nevoia de cunoaștere și cultură. Însă, acest lucru se va lăsa așteptat, deoarece în luna mai norocul lor se va simți în sfera banilor. Taurii sunt sfătuiți să nu lase iubirea pe ultimul loc chiar dacă sunt asigurați pe plan financiar și să analizeze de două ori dacă vor să facă o schimbare pe plan romantic.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

În primăvară, Gemenii se vor bucura de toți banii pe care i-au strâns până acum. De asemenea, unii dintre gemeni vor avea parte de recunoaștere la locul de muncă sau o promovare care le va aduce și un plus la finanțe. Anul acesta este un an favorabil pentru ca gemenii să se hotărască dacă vor să se căsătorească sau nu. Această zodie este sfătuită să nu uite de obligațiile pe care le au atât în plan amoros, cât și în plan personal. Cea mai norocoasă lună a gemenilor este tot luna aprilie.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii vor căuta să experimenteze și să se aventureze în situații complicate. O să le placă un pic să se joace cu focul, chiar dacă se ard. Racii sunt sfătuiți să renunțe la trecut pentru a avea niște amintiri memorabile noi. Evoluează foarte mult la capitolul profesional. Vor demonstra celor din jur că sunt capabili să țină o muncă susținută. Mai pot să primească și ajutoare, dar demonstrează că prin muncă pot obține absolut orice își doresc. Nativii liberi, care nu au obligații încă, se pot îndrăgosti și pot lega relații serioase și de durată. Iar la capitolul bani, surprize frumoase pentru nativii. Iar schimbările și oportunitățile cele mai grozave, cele mai plăcute pentru ei, nu vin decât în luna mai. Pentru alții, stau pe un trend de echilibru.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Anul ăsta, zodia Leu trece printr-o schimbare radicală de statut, ca urmare a anului trecut unde a avut parte numai de cu suișuri, coborușuri, și multe nemulțumiri. Iar acum apar tot felul de situații care îi pun pe nativii din leu să își schimbe principiile, dacă vor neapărat să se integreze într-un grup, într-o companie. Leii sunt sfătuiți să se focuseseze pe învățat, să evite să îi eclipseze pe cei din jur și să spună „da” provocărilor pe plan profesional.  În schimb, pe plan personal nativii leu ar trebui să fie cumpătați în alegerelile lor amoroase. Luna benefică pentru leu este aprilie, unde se așteaptă schimbări cardinale. Și astea vin în general pe plan profesional, dar și emoțional. Nu trebuie să facă multe lucruri, doar să accepte linia destinului.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Circumspectele fecioare vor descoperi noi talente și posibilități în această primăvară. În primul rând, asupra propriei persoane. Adică își dau seama, conștientizează că au niște talente și au niște calități ascunse de care nu știau. Fecioarele, puternice și rezistente, vor demonstra că adevărul e de partea lor, adevăr pe care l-au constatat și de care s-au tot lovit. Fecioarele sunt sfătuite să meargă cu pieptul înainte, dar să își rezolve problemele pe care le-au tot amânat. De asemenea, fecioarele trebuie să se asigure că nimic din trecut nu le va crea probleme în viitor. Fecioarele vor avea parte de surprize pe plan financiar în luna mai.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanțele își găsesc jumătatea în a doua jumătate a primăverii. Balanțele singure, la fel ca și gemenii sunt sfătuite să nu aștepte până la bătrânețe pentru a se căsători. Balanțele vor gusta succesul pe plan profesional, pentru că știu să intervină la momentul potrivit, acolo unde e cazul, și să-și afirme calitățile. Astfel, în această primăvară balanțele ar trebui să aibă grijă să nu devină delăsătoare, mai ales în sectorul profesional. Vor avea parte de surprize plăcute pe plan financiar în luna aprilie, a declarat Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri Ascunse.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii vor avea o perioadă nebună. Scorpionii vor avea parte de foarte multe evenimente neașteptate atât la locul de muncă, dar și în viața personală. Nativii zodiei scorpion sunt sfătuiți să nu alerge după dragoste. Pentru cei care încă nu au întemeiat un cămin sau sunt într-o relație liberă, sfatul este să ia o decizie, ori să se căsătorească, ori să aleagă despărțirea în cazul unei relații care nu le aduce nimic bun. Stelele le arată că vor lua o decizie fantastic de importantă, legată în primul rând de locul de muncă. Unii scorpioni e posibil să se apuce de cu tot o altă profesie decât acea de până acum. Deci o schimbare majoră, o schimbare radicală. Pentru a avea șanse la noul loc de muncă, scorpionii trebuie să se ferească de dramele amoroase de la muncă și să își vadă de treabă.

Horoscop primăvară 2023. 3 zodii care vor avea trei luni de vis! Câștigă bani, întâlnesc iubirea și își îndeplinesc un mare vis!

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Nativii din zodia săgetător se vor simți tot mai siguri din punct de vedere financiar în această primăvară. De asemenea, aceștia vor avea parte de oportunități de a-și lărgi orizonturile pe plan financiar datorită unor colaborări noi sau unor locuri noi de muncă. Săgetătorii au șansa ca în această primăvară, dacă riscă, să și câștige. Însă, sunt sfătuiți să nu facă pe atotștiutorii, deoarece riscă să devină toxici. Pe plan emoțional, săgetătorii vor avea parte de foarte multe lucruri pozitive, mai ales dacă au grijă să rezolve o problemă înainte să se intensifice. Nu e exclus ca săgetătorii să aibă parte și de întâlniri neplăcute, mai ales aproape de finalul primăverii. Așadar, sunt sfătuiți să evite în această perioadă persoanele care nu le văd valoarea. Cea mai bună lună pentru săgetători, care le și aduce surprize pe plan financiar, este luna mai.

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul are și el parte de o serie de schimbări pe toate planurile. Nativii din zodia capricorn vor avea șansa să se afirme în societate și să se simtă speciali. În plan profesional vor evolua foarte mult și au șanse să promoveze. Fiind persoane ordonate, capricornii sunt sfătuiți să economisească atât bani cât și timp pentru a nu se lovi de haosul pe care îl detestă. Luna aprilie este o lună care aduce multe surprize benefice pe plan financiar.

Horoscop 27 februarie – 5 martie 2023. Neti Sandu anunţă răsplăţi pe măsura eforturilor în mai multe sectoare de viaţă. Cine trage lozul câştigător

Horoscopul primăverii, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii ajung și ei după nouă ani de zile să demonstreze ceva. Vor să scoate la iveală toate secretele în primăvară asta. Vărsătorii ar trebui să evite să manipuleze sau să profite de alții în această primăvară. De asemenea, sunt sfătuiți ca în primăvară să renunțe la toate lucrurile care îi apasă și la secretele pe care le-au cărat atât de mult timp în spate. Însă, nativii din zodia vărsător trebuie să aibă grijă ce secret scot la iveală și cui îl împărtășesc, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva lor. Cei care încă sunt singuri reușesc să îndrăgostească, chiar dacă nu vor planifica o căsătorie. Vărsătorii trebuie să aibă grijă să să nu pună atât de mult preț pe finanțele pe care le dețin atunci când își caută perechea, a spus Mihai Voropchievici la Adevăruri ascunse.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii, la fel ca și Capricornii, vor avea parte de multe încercări și schimbări în această primăvară. În timp ce unii dintre pești au șansa de a face o schimbare în plan profesional, alții se vor îndrăgosti. Deși există riscul ca nativii din zodia pești să se îmbolnăvească, aceștia vor trece repede peste problemele de sănătate. Probleme se vor ivi și pe plan financiar, dar pâna la finalul primăverii vor putea să stea din nou liniștiți. Peștii sunt sfătuiți să își depășească limitele de comunicare în iubire, să aibă grijă la cât cheltuiesc, să analizeze bine o oportunitate înainte de a risca pe plan profesional și să evite sedentarismul. Cea mai norocoasă lună, în care primesc banii mult așteptați, este luna aprilie.