HOROSCOP MARTIE: Ce aduce prima lună de primăvară din 2019 pentru fiecare zodie

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descopera principale previziuni din horoscopul lunii martie 2019.

28 feb. 2019, 10:11
HOROSCOP MARTIE: Ce aduce prima lună de primăvară din 2019 pentru fiecare zodie

Horoscop lunar BERBEC (21 martie – 20 aprilie). Previziuni pentru luna martie 2019

Sensibilitatea se află la cote maxime. Schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar și te vei simți vlăguită. Când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă intențiile tale sunt mereu onorabile, nu reușești să le transpui în plan social.Trebuie să lucrezi la comunicare.

Horoscop lunar TAUR (21 aprilie – 21 mai). Previziuni pentru luna martie 2019

Punctul tău de vedere este de multe ori susținut de energia astrelor. Chiar dacă atmosfera din jur este mult prea încordată față de ce ai avea nevoie, reușești să te retragi în propria lume pentru a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Adori primăvara și de aceea în perioada următoare vei alege să faci cât mai multe activități în aer liber.

Horoscop lunar GEMENI (22 mai – 21 iunie). Previziuni pentru luna martie 2019

Tot ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Așa cum proclami cu fiecare ocazie, încerci să te lași condusă doar de ceea ce simți. Nimic nu poate fi mai autentic. Gândurile constructive te ajută să-ți modelezi cariera după propriul plac. Atunci când vrei să te faci auzită, expune-ți intențiile într-un mod clar și concis!

Horoscop lunar RAC (22 iunie – 22 iulie). Previziuni pentru luna martie 2019

Pentru a te revanșa pentru perioada pe care ai pierdut-o nefăcând nimic din ceea ce-ți dorești, trebuie să cauți resurse noi pentru a o lua de la capăt. Chiar dacă simți că te afli într-un impas prea profund pentru a putea ieși din el cu fruntea sus, cu siguranță în jurul tău sunt persoane de care te poți „agăța” până reușești să vezi răsăritul.

Horoscop lunar LEU (23 iulie – 23 august). Previziuni pentru luna martie 2019

Martie întoarce toate lucrurile cu susul în jos, deoarece aduce schimbări notabile în toate sectoarele vieții. Ai senzația că totul se dezmorțește în jur, iar tu nu ai nimic de-a face cu acest proces. Totul e tranziție. Când vine vorba de carieră, însă, ești convinsă că lucrurile se vor îndrepta pe drumul pe care ți-l dorești doar dacă vei acționa.

Horoscop lunar FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Pentru tine, luna martie promite să fie una dintre cele mai jucăușe. Nu știi în ce direcție se îndreaptă jovialitatea de care ești înconjurată, dar te lași purtată de ea. Ai nevoie să readuci în viața ta autenticitatea lucrurilor simple. Urgențele emoționale se vor rezolva de la sine, odată ce vei accepta că fiecare trăiește prin prisma propriilor percepții.

Horoscop lunar BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Energia tranzitorie pe care o simți la începutul lunii te face să acționezi. Chiar dacă nu știi care sunt pașii pe care trebuie să-i faci, nu te mai lași absorbită de falsa idee că destinul ți se va dezvălui de la sine. Familia e centrul echilibrului tău interior. Toate deciziile pe care le vei lua vizează în primul rând confortul celor dragi.

Horoscop lunar SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Dezamăgirile te forțează să te pui pe primul plan. Lasă-i pe cei din jur să-ți cunoască limitele, chiar dacă e posibil să te expui prea mult. Odată ce vei ajunge să trăiești în armonie cu tot ceea ce reprezinți ca persoană, o să reușești să-ți accepți vulnerabilitățile. Energia lui Uranus te face să acționezi egoist, pentru a obține ceea ce îți dorești.

Horoscop lunar SĂGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie). Previziuni pentru luna martie 2019

Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta doza de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. În mai multe situații vei fi dezarmant de onestă cu cei din jur, iar această deschidere pare să-i sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi.

Horoscop lunar CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie). Previziuni pentru luna martie 2019

Încercând să faci lucrurile de una singură, te expui eșecului. Chiar dacă mândria e unul dintre aspectele pe care le susții cu încăpățânare, trebuie să fii conștientă că ajutorul din partea celor din jur poate fi unul benefic. Pe parcursul acestei luni te gândești să faci câteva schimbări în locuință, îți dorești să reîmprospătezi aerul.

Horoscop lunar VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie). Previziuni pentru luna martie 2019

Pe parcursul acestei luni de primăvară ai senzația că ești invitată constant să faci tot felul de introspecții în raport cu deciziile luate în trecut. Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți.Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur.

Horoscop lunar PEȘTI (19 februarie – 20 martie). Previziuni pentru luna martie 2019

Anumite piese din puzzle-ul propriei vieți par să se suprapună. Te afli mereu într-o postură duală, iar luarea de decizii este un proces de care te ferești. Legătura Soare – Pluto poate „amesteca” lucrurile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat dintotdeauna. Remarci cu regret că o prietenie importantă pentru tine s-a transformat într-o legătură cu implicații sociale și nimic mai mult.