HOROSCOP: Mercur retrograd din 10 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

Se intoarce Mercur retrograd! Planeta va porni in miscare aparent inversa si va trece pe axa zodiilor Taur si Berbec pana pe 3 mai.

09 apr. 2017, 16:02
HOROSCOP: Mercur retrograd din 10 aprilie. Cum sunt afectate zodiile

 Zodii avantajate si zodii dezavantajate de Mercur retrograd

Miscarea retrograda a planetei Mercur nu ii avantajeaza deloc pe nativii zodiilor Gemeni si Fecioara. Vor resimti tensiunea intr-un mod mai acut ca niciodata si vor fi nevoiti sa faca un pas in spate din multe puncte de vedere. Profesional, lucrurile s-ar putea stabiliza daca acesti nativi ar renunta la orgoliul nemasurat si si-a recunoaste limitarile. Apar oportunitati interesante de la 1 mai, insa pana atunci se vor confrunta cu o serie de blocaje emotionale.

Cum sunt afectate celelalte zodii:

TAUR – Pentru Tauri, miscarea retrograda a lui Mercur poate fi de bun augur. Astrele dau acelasi avertisment ca in cazul Gemenilor: atitudinea la locul de munca trebuie sa fie mai ponderata.

BERBEC – Cealalta zodie in care va intra Mercur din 10 aprilie este Berbecul. Nativii de foc vor avea o perioada… de foc! Certurile vor fi la ordinea zilei, iar cu banii vor trai o adevarata aventura.

RAC – Nativii zodiei Rac devin ceva mai sensibili si mai vulnerabili la schimbari, chiar la schimbarile pe care si le-au dorit cel mai mult.

LEU – Leii au parte de o perioada stralucitoare. Mercur le ofera intelepciunea necesara sa riste atunci cand trebuie. Se poate spune ca acesti nativi vor fi la locul potrivit in momentul potrivit.

Mai multe detalii pe revista Teo