HOROSCOP. Merită tot ce e mai bun pe lume. Zodii de femei care-ţi fac viaţa un Paradis

Se spune ca orice femeie merita tot ce e mai bun pe lume, insa unele parca merita si mai mult decat atat. Sunt acele femei care la randul lor dau totul, fara sa ceara nimic in schimb. Tocmai de aceea, in preajma lor vei simti nevoia sa le rasfeti, sa le tratezi ca pe niste printese. Iata in ce zodii sunt nascute femeile care merita tot sacrificiul tau:

RomaniaTV.net
16 nov. 2016, 17:47
HOROSCOP. Merită tot ce e mai bun pe lume. Zodii de femei care-ţi fac viaţa un Paradis

Taur

Femeia nascuta in zodia Taur te va fascina din primele clipe in care o vei intalni. Este puternica, este frumoasa, stapana pe sine, blanda, senina. E iubitoare si e capabila de tot sacrificiul pentru a-si scoate familia la liman. Asa devine este eroina celor dragi, cea care rezolva orice problema. Femeia din Taur este idealul feminin pentru ca este „si frumoasa, si devreme acasa”. Ii place enorm sa fie armonie in casa ei, armonie pe care stie cum sa o intretina.

Rac

Femeia nascuta in zodia Rac este puternica si loiala, iubitoare si capabila sa se descurce in cele mai vitrege situatii. Este, sa spunem asa, marea detinatoare a atuurilor unei femei ideale. Vorbeste putin, dar cand o face, are opinii puternice si argumente solide, imposibil de ignorat. Si cum sa nu te sacrifici pentru femeia Rac cand ea insasi o face, oferind totul. Este sensibila si plapanda si nu ai nicio sansa sa o tratezi cu indiferenta. E un adevarat miraj, care te determina sa i te oferi trup si suflet.

Sagetator

Viata alaturi de o femeie Sagetator este o bucurie continua. Nici o zi nu seamana cu alta, aceasta nativa fiind extrem de joviala, de vesela si de inventiva. Ofera totul fara rezerve, chiar si haina de pe ea daca crede ca iti trebuie. Fidelitate, siguranta, sacrificiu, iubire, respect, pe de o parte, munca, bunastare materiala – toate le merita femeia din zodia Sagetator. Pentru ca si ea, la randul ei, e buna ca painea lui Dumnezeu.