Horoscop MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Ce sentimente nu mai poti ignora? Venus face trigon cu Pluto. Ce spun astrele, runele şi tarotul

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Venus face trigon cu Pluto si sentimentele tale sunt atat de intense incat cu greu le mai poti ignora. Este iubire? Este ura? Luna este in crestere si face sextil cu Soarele care se pregateste sa intre in Scorpion. Modeleaza-ti viitorul asa cum iti doresti!

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 20:08
Horoscop MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Ce sentimente nu mai poti ignora? Venus face trigon cu Pluto. Ce spun astrele, runele şi tarotul

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta zi iti aduce influente astrale favorabile, ajutandu-te sa iti gasesti puterea necesara ca sa clarifici aspecte ce ti-au cauzat mult stres si confuzie. Fa bine sa nu te panichezi si asigura-te ca eviti contradictiile si potentialele conflicte din nimicuri cu altii. Asta iti va da suficient de multa libertate mentala ca sa te concentrezi doar pe ale tale si sa le faci bine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspectele de viata ce au avut de suferit din cauza amanarilor, punand presiune pe tine, acum se indreapta spre solutii pozitive. Asta te ajuta sa te decompresezi si sa te relaxezi. Intri intr-o noua faza, mai creativa, in care poti inchide usa spre trecut pentru totdeauna si sa ai un inceput dinamic, plin de optimism si energie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa fii flexibil dar totodata decis daca vrei sa te ocupi de obstacole si de problemele ce pot aparea din sesnin azi. Tu ai tot ce este nevoie ca sa reusesti. Tot ce iti trebuie este sa ramai fidel tie insuti si drumului pe care ti l-ai construit pentru tine. Vei avea ocazia sa rupi legaturi vechi si sa incepi curat un nou inceput.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop TAROT ZILNIC MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

9 de bate

Poti intalni in drumul tau spre reusite multe forte care sa te opreasca din drum. Dar aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te dai batut. Foloseste-te de puterea interioara, de creativitate pentru a-ti depasi competitorii sau alte obstacole care iti apar in cale. Cartea aduce mesajul victoriei dupa o batalie indelungata sau al unui rezultat pozitiv dupa o munca epuizanta. Poate urma o avansare sau marirea unor venituri.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Regele de cupe

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Un profesor, un mentor spiritual, un simbol al puterii intra in viata ta sau este prezent deja si ai nevoie de ajutorul lui. Aceasta persoana este un lider innascut, dar nu conduce prin forta, ci prin puterea exemplului.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Regele de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. Daca iti apare inversata cartea sugereaza favoritismul si nepotismul la locul de munca. Nu e chiar o competitie fair-play ceea ce urmeaza, deci ai grija cui dezvalui proiectele sau ideile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Etalare zilnica RUNE mistice MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Runa sugereaza faptul ca in jur sunt tot felul de intarzieri si frustrari iar lucrurile pot sa nu iasa asa de usor precum te-a astepta. Dar ti se transmite sa folosesti acest timp suplimentar intelept si sa verifici daca informatiile pe care le ai sunt corecte. Deasemenea, foloseste acest timp si ca sa iti redefinesti situatia ca este ceea ce vrei cu adevarat. Universul amana sau decaleaza situatii atunci cand iti transmite ca nu este pentru binele tau cel mai inalt ceea ce vrei.

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Sa stii ca cei dragi sunt parte din fluviul vietii si ca drumul tau este imbogatit pentru ca ii stii si pentru ca si tu esti parte din viata lor. Tine ochii deschisi la vise. Trecutul nu poate fi schimbat dar el iti poate influenta directia. Nu fii prea distras de trecut pentru ca acum e momentul sa mergi tot inainte si sa incepi lucruri noi.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Kenaz: Ceva (sau cineva) iti va lumina drumul catre solutia la o problema ce treneaza de multa vreme. Dar iluminarea si claritatea nu vin fara sacrificiu. De multe ori este un pret pe care trebuie sa-l platesti. Nu este neaparat dureros, dar poate fi renuntarea la ceva. Este vorba de ceva asemanator Marului Cunoasterii din cartea Genezei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Vizualizeaza succesul

Lucreaza la sporirea increderii de sine. Vizualizeaza elemente pozitive in viata ta. Atunci cand te astepti ca lucruri bune sa se intample, ii vei inspira si pe ceilalti. In acest fel, succesul este aproape. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ajute sa-ti pastrezi gandurile curate, sa te elibereze de negativitate, sa te ghideze in vizualizarea succesului. Aprinde o lumanare si concentreaza-te pe flacara ei. In timp ce o privesti, imagineaza-te zambind, fericit, implinit. Da-ti voie sa simti ca tu si cei dragi tie sunteti in siguranta, protejati de Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

Seminarii si workshop-uri

Te gandesti sa urmezi niste cursuri, sa participi la seminarii si workshop-uri pe diverse teme. Sau poate ca tu insuti ti-ai dori sa fii cel care ii indruma pe ceilalti. Acest mesaj vine ca sa-ti intareasca increderea de sine si sa iti arate ca este momentul potrivit pentru a-ti urma visurile. Cere Fecioarei Maria si ingerilor sa te ghideze pe drumul dezvoltarii si educatiei spirituale, indiferent de partea de care vrei sa fii: ca invatator sau ca invatacel. Imagineaza-ti cum esti prezent la curs, cum captezi toate informatiile necesare sau cum cei care te asculta sunt fascinati de ceea ce le transmiti tu.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

Detoxifiere

Fecioara Maria si ingerii vor ca tu sa stii ca ai o sensibilitate profunda. Poate ca te simti cu totul altfel decat pana acum, poate ca te crezi bolnav si esti tentat sa te tratezi singur cu diverse medicamente. NU mai proceda asa. Poti apela la metode de detoxifiere mult mai sanatoase. Renunta la substantele de care esti sub o forma sau alta dependent, renunta la alimentele procesate. Renunta la emotiile care iti fac rau, la oamenii care iti slabesc energia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Se aprinde scanteia iubirii!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Venus in Fecioara armonizeaza cu norocosul Jupiter, dar si cu seriosul Saturn. Se aprinde scanteia iubirii, a pasiunii. Ce vrei sa faci cu ea?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Ar fi bine sa pastrezi tonul vocii mai bland. Poate ca esti suparat, poate ca ai frustrarile tale, dar esti sigur ca partenerul este vinovat pentur ele?! Poti spune cuvinte care sa-l raneasca si nu merita asta! Daca esti in cautarea marii iubiri, fii pregatit! In curand veti face cunostinta! Succes!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

O zi excelenta pentru a iesi undeva cu partenerul de cuplu. Vorbeste sincer si deschis, cu claritate, ca sa stii exact cum stau lucrurile intre voi. Daca esti inca singur, indrazneste mai mult. Astrele zambesc celor curajosi!

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Aproprie-te mai mult de partenerul de cuplu si vei gasi scanteia care sa reaprinda flacara pasiunii. Daca esti inca singur, probabil ca te simti obosit si frustrat. Dar nu trebuie sa depui armele. Cineva, undeva, te cauta! Porneste si tu in cautarea lui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.