Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 octombrie 2020. Ce zodie are o săptămână de protecţie divină. Previziuni rune

Horoscop rune 12-18 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. GEMENII câștigă pe toate planurile, BALANȚA are protecție divină. Fecioarele primesc bani sau cadouri, iar Peștii intră într-o bătălie pe care o vor câștiga, din fericire pentru ei. Ne așteaptă o săptămână destul de bună mai pentru toate zodiile!

11 oct. 2020, 06:17
Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 octombrie 2020. Ce zodie are o săptămână de protecţie divină. Previziuni rune

BERBEC

Primesc o veste mai puțin plăcută. Aveți grijă cum reacționați că sunteți pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Puteți să deranjați prin vorbe, atitudine și fapte. Luați-vă măsurile de precauție și încercați să nu îndreptați coarnele pe spatele altuia. 

TAUR 

Rămâne în așteptarea unei schimbări foarte importante. Superstiția spune că vine Făt Frumos așa că nu vă culcați odată cu găinile și mai încercați să faceți din zi noapte și din noapte zi, altfel cum să vină dragostea dacă stați ascunși? 

Horoscop Mariana Cojocaru 11- 17 octombrie. Trei zodii, pe muchie de cuţit, malefica Lilith face ravagii 

GEMENI

Au câștigat în săptămâna următoare pe toate planurile. 

RAC

Are o săptămână de dragoste, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Pentru cei căsătoriți se trezesc instinctele, chiar dacă e toamnă.

LEU

Pregătiți de scandal. Trebuie să își mobilizeze forțele să susțină o bătălie mai furtunoasă. Dar vor câștiga.

FECIOARĂ

Își dorește vești bune și chiar va primi! Va primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, exact ce își doresc ele.

BALANȚA

Are o săptămână de protecție divină. Așa că puteți face toate prostioarele, dar nu la exagerare, protecția divină vă ajută să lămuriți lucruri de care vă era teamă să acționați. 

Mai multe pe a3.ro