Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021. Runele anunţă frământări, consilii de familie şi gheaţă subţire

Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă că Leii câştigă pe toate planurile cu Vunjo, Vărsătorii au noroc la Loto, dar este interesant şi ce se întâmplă cu celelalte semne ale zodiacului

13 nov. 2021, 21:16
Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021. Runele anunţă frământări, consilii de familie şi gheaţă subţire

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021.

Numerologul a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021 pentru Berbec
Berbecii, în sfârşit, în săptămâna care urmează pot să găsească rezolvarea problemelor care îi frământă, cu condiţia să angajeze şi ceilalţi membri ai familiei. Să facă un consiliu de familie, mai bine zis să nu mai vorbească singuri, pentru că ei încearcă singuri de obicei să rezolve toate problemele.

Horoscop Mihai Voropchievici. Runele anunţă un Moş Crăciun încărcat cu un sac de necazuri pentru multe zodii. Care sunt semnele binecuvântate
Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurul are un sfat foarte interesant, pentru că se pare că a fost un pic tensionat în săptămâna precedentă. Sunteţi sfătuiţi să vă relaxaţi şi nu vă mai faceţi griji vizavi de sănătatea unei persoane apropiate, deoarece are o sănătate excelentă. Voi aţi greşit că aţi uitat să o mai întrebaţi ce face, cum face, dialogaţi sau mergeţti acolo, că e bucuria şi mai mare.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează: schimbaţi tactica. Deci, săptămâna viitoare, ca să vă iasă toate perfect, nu mai acţionaţi aşa cum acţionati voi de felul vostru. Schimbaţi totul la 180 de grade, ca nu strică. Aţi fost răi, fiţi mai buni, mai docili, mai blânzi şi veţi vedea că aveţi câştigul de partea voastră.

Horoscop dragoste toamnă 2021. Runele lui Voropchievici spun cine dă/primeşte inelul şi cine face Sărbătorile de iarnă singur
Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021 pentru Rac
Pentru Rac, este o săptămână în care trebuie să susţineţi nişte dispute, o mică bătălie. Dar sfatul e să rămâneţi liniştit, nu fiţi îngrijorat că, în final, după bătălia aceasta, tot voi veţi câştiga. Deci, nu îi daţi amploare, că dacă aţi intrat în gura Racului, vă foarfecă.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul câştigă pe toate planurile, pentru că Vunjo este la el.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore cât de curând, de luni încolo. Fecioarelor nu prea le plac schimbările, dar sunt majore, frumoase, necesare.

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Sunteţi pregătiţi de plecare? Astrele anunţă o călătorie pentru Balanţe.

Horoscop  Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionul începe să se încarce cu certitudini. Cineva care îl iubeşte, care se gândeşte intens la el, îi trimite un cadou minunat. Poate că l-a supărat pe Scorpion şi nu ştie cum să îi intre în graţii.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021 pentru Săgetător
Foarte curând, Săgetătorii vor afla un adevăr important care le va marca viaţa sau o va schimba. Deci, începe să ia aripi.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Şi Capricornul are parte de ceva nou, dar dacă dă la o parte toate grijile şi problemele legate de trecut, să se pregătească de o săptămână mult mai bună. Cu condiţia să uite de necazuri, să le lase în urmă, ce a fost a fost.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 noiembrie 2021.pentru Vărsător
Vărsătorul dă lovitura, se produce un salt rapid calitativ în existenţa lui. Poate câştigă la Loto, poate va avea un job nou sau un partener nou.

Horoscop rune 15-21 noiembrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peştii să rămână acasă, în aşteptarea unei schimbări foarte foarte importante.

Ce sunt runele şi cum influentează zodiile

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Testul runelor îţi spune ce te aşteaptă în viitor. Succes fulminant, fericire orbitoare sau, dimpotrivă, tristeţe năucitoare?
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.