Testul runelor îţi spune ce te aşteaptă în viitor. Succes fulminant, fericire orbitoare sau, dimpotrivă, tristeţe năucitoare?

Alege o rună şi află ce favoruri îţi garantează soarta în viitorul apropiat! Pietrele însemnate cu simboluri magice ‒ runele ‒ încă mai deţin cheia unei porţi spre viitor.

12 nov. 2021, 06:49
Testul runelor îţi spune ce te aşteaptă în viitor. Succes fulminant, fericire orbitoare sau, dimpotrivă, tristeţe năucitoare?

Testul runelor. Vikingi atotputernici, prinţese cu păr aproape alb şi voinţă de gheaţă, ghidaţi de zei mistici: strămoşii noştri întreţineau o relaţie mult mai profundă cu natura şi credeau în forţele ocultului. Chiar dacă ei au dispărut, pietrele însemnate cu simboluri magice ‒ runele ‒ încă mai deţin cheia unei porţi spre viitor care, odată întredeschisă, îţi poate aduce o cunoaştere superioară.

Simplul fapt de a lua contact cu aceste instrumente puternice ale magiei îţi va schimba viaţa. Pentru că cititorii în rune nu mai sunt prezenţi la tot pasul, ne asumăm misiunea de a a te ajuta să arunci o privire în viitorul tău: alege unul dintre simbolurile de mai jos şi vei afla ce aspect al vieţii te va favoriza în următoarea perioadă.

Testul runelor îţi spune ce te aşteaptă în viitor! Succes fulminant, fericire orbitoare sau, dimpotrivă, tristeţe năucitoare? Alege o rună şi află ce favoruri îţi garantează soarta în viitorul apropiat!

Horoscop decembrie 2021 cu Pavel Globa. Schimbare uriaşă pentru patru zodii

Testul runelor. Ai ales runa FEHU (vita, animalul domestic)
În universul runelor, FEHU semnifică munca, succesul obţinut prin efort susţinut și mândria de a fi capabil să-ți clădești propriul viitor. Eşti deja încântată că ai ales acest animal harnic? Ne pare rău, dar norocul nu ţi-a surâs: runa ta a căzut cu susul în jos, aflându-se în poziţie inversă. Prin urmare, tot ceea ce putea rima cu binele în viitorul tău a fost aspru transfigurat: soarta nu îţi va zâmbi favorabil în perioada următoare. Vei suferi o pierdere importantă, care te va marca, pentru că nu ai ştiut (sau nu ai vrut) să lupţi pentru acel aspect important al vieţii tale. Nu este exclus să fii concediată deoarece nu ai dat randament la locul de muncă, ceea ce te va umple de disperare şi frustrare.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Ai ales runa LAGUZ (apă, emoţii)
Te aşteaptă o perioadă foarte prielnică pe plan emoţional. Nu, nu îţi vei întâlni la un colţ oarecare de stradă alesul inimii, deoarece semnificaţiile acestei rune sunt mult mai profunde. Eşti încărcată cu energii feminine, pline de spiritualitate, care te propulsează la un nivel superior al existenţei emoţionale. Cum se traduc aceste cuvinte măreţe în viitor? Te vei vindeca de o teamă din trecut, de o decepţie care ţi-a provocat durere sau de o rană care încă mai sângera în inima ta. Îţi revii şi eşti pregătită din toate punctele de vedere să iei din nou viaţa în piept! Felicitări!

Testul runelor. Ai ales runa THURISAZ (perspectivă asupra viitorului)
O rună foarte puternică îţi marchează existenţa. Ai mare grijă, pentru că tocmai ai deschis o uşă spre viitorul tău. Atingerea ta a fost însă fermă, de bun augur, aşa că vei fi protejată de forţe divine, care sunt de partea ta. Eşti pe cale să discerni ADEVĂRUL şi să afli răspunsul la o întrebare care te frământa de multă vreme. Ochii îţi vor fi deschişi spre lumina a ceea ce este interzis celor mulţi şi te vei întoarce schimbată, mai înţeleaptă şi mai puternică din călătoria ta de introspecţie!

Ai ales runa WUNJO (glorie, binecuvântare)
Mulţumeşte ochilor şi inimii care te-au ghidat spre această rună, pentru că ţi-au îndreptat paşii pe calea fericirii. Ne este greu să îţi dezvăluim care aspect al vieţii tale va fi alintat cu favorurile sorţii în viitor, pentru că succesul nu îţi va fi restrâns la o singură latură a existenţei, ci se va pogorî asupra ta în întregime, ca o ploaie de petale mângâietoare. Plăcere, fericire, satisfacţie, prosperitate, noroc, armonie şi serenitate: sunt numai câteva dintre interpretările acestei rune. Ne-am dori să fim în pielea ta!

Ai ales runa ANSUZ (corespondenta zeului antic Odin)
Ţi-ai oprit ochii în sens prevestitor asupra simbolului atotputernicului zeu Odin! Nu te entuziasma, pentru că runa ta a căzut invers, cu susul în jos. Ceea ce înseamnă că şansa care te aştepta în viitor este preschimbată într-un eşec, un eveniment întunecat care îţi răstoarnă cu totul sistemul de valori. Acest impediment vine din partea unei persoane din cercul tău intim, care plănuieşte să te manipuleze sau să te înşele. Îţi vrea răul, iar runa face tot posibilul să te avertizeze cu privire la intenţiile sale. Fii peste măsură de vigilentă, pentru că forţele mistice mai cred încă în şansa ta!

Testul runelor Ai ales runa URUZ (putere fizică)
Ne bucurăm că runa pe care ai ales-o îţi aduce veşti bune, deoarece ne-ar fi fost  teamă să fim noi cele care îţi dezvăluie un viitor nefericit. Eşti puternică, ambiţioasă şi hotărâtă şi puţini reuşesc să îţi facă faţă. Energiile de natură masculină îţi întăresc fiinţa în faţa oricăror atacuri şi te pregătesc pentru ce-i mai rău: dacă o apocalipsă va întuneca existenţa umanităţii, tu eşti cea menită să o distrugi. Până atunci, vei primi în viaţa ta o schimbare de bun augur pe planul sănătăţii (te vindeci de o afecţiune sau capeţi o energie proaspătă) şi te vei bucura de o dragoste pătimaşă, atrasă de energiile bărbăteşti din fiinţa ta.

Runa pe care ai ales-o îţi oferă o perspectivă unică asupra viitorului! Sperăm să ai parte şi tu de interpretările favorabile ale testului runelor, cea mai puternică expresie a misticismului din viaţa noastră.


loading...