Horoscop Mihai Voropchievici 16 – 22 mai 2016: Săptămâna schimbărilor pentru multe zodii

Horoscop saptamanal Mihai Voropchievici 16-22 mai 2016. Numerologul a facut principalele previziuni pentru fiecare zodie, lansand cateva avertismente dupa ce a citit in simbolul runelor (simboluri ale vikingilor). Vezi ce avertismente primesc nativii.

RomaniaTV.net
15 mai 2016, 16:26
Horoscop Mihai Voropchievici 16 – 22 mai 2016: Săptămâna schimbărilor pentru multe zodii

Berbec

Nu trebuie sa intre in conflicte pentru ca totul se poate destrama intr-o singura clipa. Va avea mult de munca daca va dori bani mai multi.

Taur

Taurul, cam de doua saptamani, face totul de-a-ndoaselea. Trebuie sa aiba tarie interioara, sa se odihneasca suficient . Va trebui sa aiba grija cum actioneaza pentru ca va avea o saptamana foarte grea.

Gemeni

Geamanul este cuprins de tentatiile amoroase. Acestea vor veni in continuare. Se va reaprinde flacara dragostei in cuplu, daca acest nativ are o persoana langa el. Geamanul singur se poate indragosti.

Rac

Este inca tensionat, chiar si la locul de munca. Trebuie sa se relaxeze pentru ca el este foarte axat pe sfera familiei. Familia reprezinta un indicator de baza. Starea precara a unei rude ii poate aduce cateva ganduri de neliniste. Cu sanatatea va sta foarte bine in saptamana ce urmeaza.

Leu
Leul primeste o atentionare fantastica, dupa cateva sincope in relatie. Leul incepe o viata noua. Va exploda de fericire, va avea o energie extraordinara, atat acasa cat si la locul de munca.

Fecioara

Si Fecioara a avut cateva piedici in ultima perioada. Trebuie sa dea la o parte toate problemele si grijile legate de trecut. Trebuie sa se pregateasca de un an cat mai bun. Anul bun incepe de saptamana viitoare.

Citeste continuarea pe revista Teo