HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 19-25 NOIEMBRIE 2018: Se schimbă macazul, cine are o săptămână de vis. Previziunile RUNELOR

Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă seară, horoscopul runelor pentru perioada 19 – 25 noiembrie 2018.

18 nov. 2018, 07:44
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 19-25 NOIEMBRIE 2018: Se schimbă macazul, cine are o săptămână de vis. Previziunile RUNELOR

Berbec – Mihai Voropchievici a zis către nativii din Berbec: dați la o parte toate problemele și greșelile legate de trecut. Pregătiți-vă pentru o săptămâna de vis!

Taur – Taurii au posibilitatea să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă doar angajând un dialog cu membrii familiei sau cu prietenii cu care s-a creat o disensiune.

Gemenii – Gemenii au o săptămână de mesaje, de telefoane, de scrieri, de e-mailuri. Fiți atenți că unul dintre mesajele pe care le veți primi va fi de foarte mare importanță.

Rac – Nativii din Rac au o regenerare totală. Săptămâna viitoare pot începe o viață nouă! Sunt plini de revigorare. Disponibilitățile fizice, psihice și financiare sunt la cote înalte.

Leu – Leul are o săptămână puțin mai grea. Trebuie să dea dovadă de răbdare, perseverență. Mai trebuie să vadă și cum este atunci când vine necazul peste el!

Fecioară – Fecioara este pusă în situația să abordeze total diferit problemele care o interesează. Schimbați macazul și atutidinea!

Balanță – Nativii din Balanță au o săptămână în care trebuie să lupte pentru ei. Trebuie să-și consolideze poziția și în societate, și acasă, și la job. Este o săptămână în care trebuie să se mai intereseze și de ei, nu doar de ceilalți.

Mai multe detalii aici