Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 iunie. Se anunţă o săptămână complicată, cu lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe. Previziuni rune

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 22-28 iunie. Schimbări majore pentru una dintre zodii. Săgetătorilor li se îndeplinesc visurile

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 06:07
Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 iunie. Se anunţă o săptămână complicată, cu lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe. Previziuni rune

Berbec – nativii zodiei au o săptămână complicată, în care e nevoie de forță și tărie. Sunt multe lucruri de făcut și vor avea dispute cu cei din jur. Trebuie să-și dozeze eforturile pentru că riscă accidente.

Taur- susțin o mică bătălie pentru că vor să-și impună punctul de vedere. Trebuie să facă eforturi să se tempereze pentru că nu eeste cazul să ridice tonul.

 

Gemeni – Nativii acestei zodii intră într-o perioadă solitară, învăluită în mister. Săptămâna aceasta vor încerca să se apropie de spiritualitate și să se descopere pe sine.

Rac – Cei născuți în această zodie o să bată cu pumnul în masă atât acasă, cât și la serviciu. Racii sunt mai agresivi, impulsivi și își arată statutul pentru demonstra că au dreptate.

Leu – nativii acestei zodii o să le rezolve săptămâna aceasta problemele celor din jur, prin dialog.

Fecioară – Nativii născuți în această zodie se simt adulați, iubiți, pentră că, în sfârșit săptămâna viitoare ies din conul de umbră. Vor primi cadouri, vorbe bune din partea celor dragi.

Citeşte mai multe aici