Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024. Cine a tras cărţile norocoase ale săptămânii. O zodie are clepsidra, dar alta a nimerit un 13 bun

Horoscop săptămânal, cu Mihai Voropchievici. Celebrul numerolog vine cu principalele previziuni pentru perioada 4-10 martie 2024. 

02 mart. 2024, 22:58
Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024. Cine a tras cărţile norocoase ale săptămânii. O zodie are clepsidra, dar alta a nimerit un 13 bun
Horoscop Mihai Voropchievici 19-25 februarie 2024. Balanţele se trezesc la realitate, succes uriaş pentru Capricorni

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024. Celebrul numerolog a făcut noi previziuni zodiacale pentru săptămâna care urmează, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

Berbec

Berbecul, orizontul, o carte bună în care veți găsi niște soluții pentru săptămâna viitoare. Orizontul vă oferă un echilibru bun, face stăpân pe situație, vă pune în situația de a face o călătorie, dar în călătorie puteți să faceți și niște descoperiri pasionale, adică dragostea e peste tot. Trebuie să luați și voi o porție din ea. Sfatul e să nu acționați impulsiv, înaintați cu grijă, astfel veți avea succes, reușită, iar dacă aveți o călătorie cu scop de afaceri, veți reuși să semnați un contract foarte avantajos pentru voi.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024 Taur

Pentru Taur, clepsidra, e o carte instabilă. Pentru săptămâna viitoare, pentru Tauri, oscilații. Câteva zile mai bune, câteva zile mai rele. Va scoate în evidență pentru voi toate sentimentele alea exclusive, inclusiv pasiunea, posesivitatea, gelozia. De multe ori veți fi și mai duri. O săptămână cu oscilații, când cu dragoste, când cu nervi, când cu posesivitate și când cu numărat de bani.

Gemeni

Cosmosul la Gemeni. Gemenii au o carte excelentă, care simbolizează pentru săptămâna următoare reușită în momentul când veți acționa, absolut în orice domeniu. Deci săptămâna viitoare pentru voi reușita va fi excepțională și cu un deznodământ fericit al unei situații care vă ținea în suspans, că voi sunteți zodie duală.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024 Rac

Săptămâna asta Racul nu se grăbește. Are albul, o carte foarte bună, chiar dacă are numărul 13 în centru, pentru că simbolizează o săptămână cu o protecție foarte puternică din partea unor persoane foarte, foarte puternice și influente. Dar dați și voi dovadă de încredere și gândiți-vă că într-adevăr sunteți pe o cale bună, așa că pentru cei care doresc neapărat un parteneriat, se întrevede în săptămâna următoare o alianță serioasă. Iar pentru cei care deja sunt de mai mult timp într-o relație, se poate anunța chiar o căsătorie.

Leu

Pentru Leu, galbenul 18, carte pozitivă. Sunteți pe cale să renașteți. Aveți sens benefic al lucrurilor în tot ceea ce întreprindeți. Aveți libertate deplină și asta vă place. Aflați că o situație pe care voi o considerați foarte dificilă, s-a rezolvat de la sine, dar nu e de la sine. Săptămâna vă poate oferi o întâlnire neprevăzută sau chiar o iubire fulgerătoare.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024 Fecioară

Fecioara are 17, o carte negativă. Voi simțiți săptămâna următoare că toate iluziile voastre parcă s-au prăbușit. Simțiți din partea unor oameni rea-credință. Aveți senzația și trăiți un abandon, o trădare, dar totodată sunteți și prizonierii unei situații complicate în care nu puteți face mare lucru pentru moment. Dacă simțiți că o persoană vă abandonează sau vă trădează, nu îi spuneți, abandonați-o voi primii, să aveți satisfacția că ați descoperit un lucru rău și să vadă și persoana care v-a tratat cu rău cum e.

Te-ar putea interesa și: Trei zodii își schimbă viaţa complet în această primăvară. Mihai Voropchievici: „Nu există un moment mai bun de a lua decizii importante în carieră”

Balanță

Pentru Balanță, săptămâna următoare, visare, trecut, amintire, pasivitate, familie, noapte, gânduri. Balanțele trăiesc într-o reverie sunt captatori de energii, de emoții și de la ceilalți le amplifică și pe ale lor. Vă apasă aceste emoții puternice și veți simți nevoia să nu acționați și nu e bine dacă nu acționați, pentru că indecizia și pasivitatea voastră sunt mult mai rele decât situația reală. Așa că faceți ceva pentru voi și ieșiți din pasivitatea asta și nu mai visați ziua. Lăsați numai pentru noapte.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024 Scorpion

Pentru Scorpioni, 15 cenușiu. O săptămână în care puterea voastră de reflecție, liniște, singurătatea în care vă cufundați este un factor benefic în final, pentru că veți avea, după multă analiză, o recompensă chiar mai târzie, mai tardivă, dar nu se întâmplă nimic. Pentru cei singuri, o relație durabilă sau vă cufundați în așteptare și sigurătate. E o carte foarte bulversantă.

Anca Dimancea: „Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure”

Săgetător

Săgetătorul a luat furtuna, o carte negativă. Sunteți, în săptămâna următoare, cu nervii la pământ, vă simțiți orgolul rănit, căutați să excelați în dispute, ceea ce nu e bine, dând dovadă de multă furie. Pentru cei care au o relație care este cu suișuri și coborâșuri, se anunță săptămâna viitoare lacrimi, furie, crize, dispute și cu o finalizare destul de neplăcută, o ruptură violentă.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024 Capricorn

Zborul pentru Capricorn. Prietenie, sentimente altruiste pozitive, influxuri benefice, schimbări rentabile, bucuria, revederea unei persoane care se întoarce dintr-o delegație sau concediu. Veți face primul pas către cei din jurul dumneavoastră și vă îndreptați spre cineva care vă trezește interesul. E prima oară când veți reuși să acționați voi după dorința sufletului.
NUMEROLOGIE MARTIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de numărul tău al destinului

Vărsător

Vărsătorul are un triunghi 9, care e o carte neutră. Simbolizează săptămâna cu schimbări masive în urma unor comunicări intense. Puteți comunica scris, vorbit, puteți trimite mesaje, chiar și o scrisoare. Încercați, pe cât e posibil, în atracția fizică care vă paște de săptămâna viitoare, să purtați un dialog constructiv și veți obține niște rezultate importante.

Horoscop Mihai Voropchievici 4-10 martie 2024 Pești

Pentru Pești, pătratul patru, carte neutră. Începutul unei noi acțiuni în profesie, realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă ajută să puneți bazele solide într-o relație, poate de suflet sau profesională deja recunoscută.