Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 februarie 2021. Runele arată noroc mare pentru aceste zodii

Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse", horoscopul runelor pentru următoarea săptămână.

06 feb. 2021, 20:40
Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 februarie 2021. Runele arată noroc mare pentru aceste zodii

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 februarie 2021. Berbecul are o șansă mare, se produce rapid un salt calitativ în existența lui. A dat lovitura! Se anunţă o săptămână benefică pentru el.

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 februarie 2021-  Taurul este în măsură de a afla un adevăr important, care îi marchează viață. Poate fi ceva foarte bun sau foarte rău.

HOROSCOP RUNE GEMENI – Gemenii sunt într-o continuă căutare și așteptare a unei schimbări. Au provocat undeva, ceva și acum așteaptă schimbarea.

HOROSCOP RUNE RAC – Racii sunt puși pe bătălii, se cam ciondănesc cu cei din jur, dar nu le este necesară lupta pentru a câștiga! Așa le place lor să fie mai sonori.

HOROSCOP RUNE LEU – Leul are parte de o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Chiar dă dragostea în lei zilele astea.

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 februarie 2021 – Fecioara să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore foarte rapide, a spus numerologul sâmbătă seară la A3.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ – Balanța are o săptămână în care totalmente trebuie să schimbe macazul. Să acționeze la 180 de grade față de acum.

HOROSCOP RUNE SCORPION –  Scorpionii au o săptămână de comunicare intensă – mesaje, e-mailuri, scrisori, toate oportunitățile le au prin acest schimb rapid de informații.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR –  Săgetătorul găsește rezolvarea unor probleme mai vechi, chiar de anul trecut, în această săptămână.

Horoscop Urania 6-12 februarie 2021. Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări esenţiale şi amplifică factorii de stres
HOROSCOP RUNE CAPRICORN – Capricornii au parte de o deosebită protecție divină. Mergeți cu Dumnezeu, vă ies toate!

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 februarie 2021 – Vărsătorii trebuie să se mobilizeze să își stabilească coordonatele – la serviciu, în societate, acasă.

HOROSCOP RUNE PEȘTI – Peștii sunt doar cu gândul la vacanță. Pregătiți-vă bagajul, aveți parte de niște călătorii!

Ce sunt Runele

Runele sunt semne grafice (litere) ale scrisurilor vechi ale germanicilor. Există mai multe alfabete runice, provenind din diverse regiuni și perioade.

În unele alfabete runele pot reprezenta sunete (foneme), iar în altele cuvinte sau termene. De asemenea au mai fost folosite drept cifre sau și semne magice. Cu excepția unei scurte faze în Scandinavia, runele nu au fost folosite în mod curent de oameni pentru comunicare în scris, potrivit wikipedia.