Horoscop Urania 6-12 februarie 2021. Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări esenţiale şi amplifică factorii de stres

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 6 - 12 februarie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, Luna Nouă în Vărsător, aduce schimbări esenţiale şi amplifică factorii de stres.

05 feb. 2021, 13:22
Horoscop Urania 6-12 februarie 2021. Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări esenţiale şi amplifică factorii de stres
Horoscop Urania 6-12 februarie 2021

Horoscop Urania 6-12 februarie 2021. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Horoscopul complet pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 6-12 februarie 2021 BERBEC

Între 6 și 7 februarie seara, conexiuni personale care au o legătură directă sau indirectă cu străinătatea, dar nu neapărat în ideea de a face o călătorie cât, mai ales, pentru a se confrunta cu o scară de valori, cu o morală sau cu o cultură și un nivel de aspirații care să le ofere niște repere speciale, noi, superioare celor la care se raportează în prezent; impuls născut din dorința nativilor de progres, de depășire a acestui stadiu de existență și înțelegere.

Între 7 februarie, după ora 22:52, și zorii zilei de 10 februarie noaptea, Berbecii se pot confrunta cu situații speciale din punct de vedere public sau profesional care să-i oblige să se gândească de două ori înainte să acționeze sau să facă o afirmație.

Între 10 februarie, după ora 3:21, și dimineața zilei de 12 februarie, sectorul relațiilor cu prietenii va fi, și săptămâna viitoare, unul încărcat de surprize și de posibile schimbări de statut sau de implicare: unii vor încerca să se extragă, mai mult sau mai puțin diplomatic, dintr-o relație care se degradează pe zi ce trece, alții pot fi supuși la încercări și la ipostaze mai puțin obișnuite, unele dintre ele resimțite în chip neplăcut pe fondul factorilor de stres amplificați de Luna Nouă în Vărsător din seara zilei de 11 februarie.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Axa Dragonului aduce tensiuni

Berbecii pot întâlni în condiții ciudate persoane care vor juca un rol important în viața și deciziile lor. În preajma zilei de 11 februarie, evenimentele care vor avea loc în viața nativilor se vor petrece ca o consecință a situațiilor prin care trece un prieten și care se vor răsfrânge și asupra lor.

Se menține riscul relațiilor bănești cu unele persoane din cercul apropiaților lor. Din 12 februarie, după ora 9:24, până pe 14 februarie, univers interior relaxat, mobilat de idei speciale, frumoase, disponibilitate spre visare, spre abordarea idealistă a unor sectoare de viață și conștiință.

Horoscop Urania 6-12 februarie 2021 TAUR

Între 6 și 7 februarie seara, context astral mai puțin semnificativ pentru sectorul banilor și al avantajelor material, unde se presupune că lucrurile vor evolua în nota obișnuită.

Între 7 februarie, după ora 22:52, și zorii zilei de 10 februarie, noaptea, Taurii vor simți nevoia să-și limpezească niște idei sau niște convingeri ori să intre în posesia acelor informații esențiale care să le dea încrederea că fac o opțiune sau un gest public ori profesional necesar și lăudabil.

Între 10 februarie, după ora 3:21, și dimineața zilei de 12 februarie, sectorul ascensiunii sociale și al evoluției profesionale este încărcat de tranzite și, implicit, de influențe și provocări: cele șase planete în tranzit prin Vărsător reprezintă o zestre astrală semnificativă, dar și tot atâtea riscuri dezvăluite, identificate și, uneori, asumate. Context aprofundat și poate precipitat prin felul în care se va manifesta viața socio-profesională a celor născuți în zodia Taurului de Luna Nouă în Vărsător, care se va produce pe 11 februarie: posibile schimbări esențiale, succes, debut fulminant, dar și destabilizări ale celor care au notorietate, imagine publică de apărat ori statut personal de consolidat.

Risc al unor derapaje născute din sfidarea evidențelor sau a pericolelor ori din dorința de a avea succes, de „a da lovitura” într-o direcție – numire într-o funcție, ascensiune rapidă, etc. Sunt de luat în calcul toate tipurile de conflicte și contestări sau dușmănii, mai ales dacă nativii au funcții, răspundere sau rang și demnități de stat.

În această perioadă, se vor manifesta șaisprezece cuadraturi pe direcția Taur/Vărsător, ceea ce creează o stare de disconfort de care vor fi feriți doar copiii sau cei retrași din activitatea publică. Din 12 februarie, după ora 9:24, până pe 14 februarie, relații comode, plăcute cu cei apropiați. Unii pot simți căldura sufletească sau solidaritatea unui prieten în împrejurări speciale.

Horoscop Urania 6-12 februarie 2021 GEMENI

Între 6 și 7 februarie seara, relațiile parteneriale vor evolua în nota obișnuită, fără evenimente speciale, cel puțin „pe hârtie”.

Între 7 februarie, după ora 22:52, și zorii zilei de 10 februarie noaptea, Gemenii pot identifica niște piedici în calea rezolvării unei chestiuni materiale sau patrimoniale care nu depinde numai de voința lor, ci și de felul în care se vor implica și vor aplica legea reprezentanții unor instituții.

Între 10 februarie, după ora 3:21, și dimineața zilei de 12 februarie, universul ideilor care stau la baza unor convingeri, credințe și decizii importante vor fi răscolite de cele șase planete în tranzit prin semnul Vărsătorului, ceea ce nu va contura un răstimp liniștit; dimpotrivă, nativii se vor destabiliza în fața noutăților care vor veni spre ei în cascadă și vor modifica multe dintre reperele pe care se bazau, până acum, în conduita lor cotidiană sau în momentele speciale ale existenței lor.

Perioadă care se poate asocia cu revolte interioare, cu tulburări afective, cu deziluzii sau cu șocul pe care l-ar putea provoca o dezvăluire care-i va pune brutal în fața unui adevăr, pe baza forței cu care va „lucra” din astral Luna Nouă în Vărsător din 11 februarie. Este de ținut cont de forța celor șaisprezece cuadraturi, pe direcția Vărsător/Taur, care vor angaja casele a IX-a și a XII-a, și vor permite scoaterea la iveală și identificarea multor aspecte rămase până acum necunoscute nativilor cu privire la oameni, fapte și consecințele unor secvențe de viață, de unde și concluziile la care vor ajunge aceștia fără putință de tăgadă.

Din 12 februarie, după ora 9:24, până pe 14 februarie, posibile reparații ale imaginii sau afirmare bine primită de publicul în fața căruia se exprimă un nativ. Manifestări de simpatie și de prețuire; mulțumire sufletească în urma unei inițiative inspirate, utile care va atrage asupra Gemenilor încrederea și admirația colaboratorilor.

Horoscop Urania 6-12 februarie 2021 RAC

Între 6 și 7 februarie seara, perioadă calmă, fără accente astrale care să solicite organismul; evoluție normală a stării de sănătate. Activitate profesională desfășurată firesc, fără surprize.

Între 7 februarie, după ora 22:52, și zorii zilei de 10 februarie noaptea, posibilă piedică în calea unui dialog care ar trebui să lămurească principiile care vor sta la baza unei colaborări (afaceri), a unui contract sau a unei înțelegeri (tranzacții, medieri, intermedieri de interese). De vină pentru aceste blocaje va fi partea adverse, care va evita o întâlnire sub diferite pretexte sau care va ridica pretenții și va pune condiții noi, complicând astfel lucrurile. Pot interveni însă și piedici obiective, născute din noianul restricțiilor și dificultăților generale ale momentului.

Citeste si Horoscop Rune pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Aceste zodii fac schimbări pe toate planurile

Între 10 februarie, după ora 3:21, și dimineața zilei de 12 februarie, sectorul casei a VII-a va fi pus la încercare de numărul mare al planetelor aflate în tranzit prin zodia Vărsătorului (șase!), a Lunii Noi în Vărsător din 11 februarie și a celor șaisprezece cuadraturi care vor opera între Vărsător și Taur, pe direcția caselor a VIII-a și a XI-a.

Contextul indică surprize, schimbări neașteptate în parcursul scontat al unor evenimente care se pot modifica, uneori dramatic, de la o oră la alta. Există și un element favorabil, născut din conjuncția celor doi Benefici, Jupiter și Venus, care se va realiza, la grad perfect, în ziua de 11 februarie, pândită însă, și ea, de o cuadratură, tot la grad perfect, cu Luna Neagră în Taur, ceea ce poate complica evoluția favorabilă a unui eveniment sau îl poate pune în dificultate pe nativ.

Nu sunt excluse nici accidentele produse în împrejurări ciudate. Din 12 februarie, după ora 9:24, până pe 14 februarie, Racii vor simți nevoia unei distanțări de forfota cotidiană, a unei izolări de factorii de stres mult prea solicitanți.

Citeşte horoscopul complet pe www.libertatea.ro