HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

Numerologul Mihai Voropchievici prezintă runele pentru săptămâna viitoare. Horoscopul 8-15 martie 2021 realizat la emisiunea Adevăruri ascunse.

06 mart. 2021, 22:53
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021. Runele anunţă o săptămână binecuvântată pentru mulţi

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021.

Află horoscopul runelor realizat în premieră de Mihai Voropchievici. Numerologul explică faptul că ne așteaptă o săptămână cu o energie malefică. Este important ca fiecare zodie să-și găsească lumina interioară pentru a depăși provocările. Cu toate acestea, nativii vor primi și bucurii, care le vor ajuta sufletul, a spus astrologul la a3.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021 Berbec

După o săptămână provocatoare, trebuie să lași în urmă problemele din trecut. Urmează o săptămână mai bună și mai eficientă.

Taur

Taurii care vor să înceapă o viață nouă află că Runele sunt alături de ei. Urmează o revigorare și o renaștere pe toate planurile. Înfloresc ca un boboc, nu își pot dori o săptămână mai împlinită.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021 Gemeni

Gemenii au o rună ce îi ajută să își schimbe tactica. Soluția este în mâinile lor și vor reuși să privească altfel o problemă din viața lor.

Rac

Vin multe schimbări acasă, dar mai ales una uriașă. Este vorba despre o schimbare în bine, cu reușite multe. Apar gânduri foarte bune.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021 Leu

Leul are o săptămână de fertilitate și de belșug. Vin banii, dar există și posibilitatea unor vești bune pe planul familiei și al relațiilor.

Fecioara

Schimbări mari: o mutare din casă sau una din serviciu. Este o săptămână grozavă, în care apar vești minunate. Vei acționa favorabil în scopurile tale.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI Balanța

Balanța va fi mai atentă în ceea ce zice, vei fi mai misterios. Ai decis să nu mai împărtășești cu oricine din viața ta.

Scorpion

Trebuie să-ți mobilizezi toate forțele ca să te cunoști mai bine. Ai nevoie să îți descoperi poziția acasă, la locul de muncă și în societate, pentru a fi câștigat.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 8-15 martie 2021 Săgetător

Săgetătorul are o săptămână de protecție divină. Deși multă lume îl privește cu ochi răi, astrele sunt de partea lui. Dacă ești născut în acest semn, poți face tot ce vrei.

Semnele anului 2021. Mihai Voropchievici: „Urmează fericire şi bunăstare pentru toţi”
Capricorn

Este o perioadă a comunicării. Vei primi un mesaj foarte important, pe care nu trebuie să îl ratezi. Fii atent la semnele din jurul tău.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI Vărsător

Încetează să mai ții în tine problemele. Discută cu cei din jur, mai ales cu cei din familie, pentru a renunța o situație. Reunește un consiliu de familie

Pești

Bani, vești bune și cadouri. Cadou surpriză sau o sumă de bani importante. Este foarte bine pentru acești nativi.

Horoscop PRIMAVARA 2021: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!