Semnele anului 2021. Mihai Voropchievici: „Urmează fericire şi bunăstare pentru toţi”

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii "Exces de putere" despre semnelele anului 2021: "Ţara noastra este încă un pic suferindă, dar va fi bine!

05 dec. 2020, 13:33
Semnele anului 2021. Mihai Voropchievici: „Urmează fericire şi bunăstare pentru toţi”

Semnele anului 2021. „Românul spune că după ploaie şi furtună mai vine şi vreme bună. Vine şi vreme bună dar în condiţiile în care vrea vremea sau vor vremurile. Oricum, anul ăsta 2020 a fost un an de limitare a drepturilor omului, iar anul care vine este un an universal 5. Adică, adunăm 2+0+2+1=5 şi ne dă un an universal 5.

Horoscop 2021 Mihai Voropchievici: „Totul se schimbă din prima zi a anului, pe 1 ianuarie”

Semnele anului 2021 Asta înseamnă că, noi am scăpat de vicisitudinile anului cu încărcatură 4, care 4 este o cifră a morţii, a rigorilor şi a constrângerilor omului. Iar anul 5 este an de expansiune a omului, partea benefică. Deci este un an în care sfârşitul neplăcerilor de ordin fizic este omniprezent dar nu de la 1 ianuarie”.

Mihai Voropchievici:  „Ţara noastră este încă un pic suferindă. Vom prece prin ianuarie şi februarie prin convalescenţă un pic, adică ne vom linge rănile. Începem să punem cap la cap ceea ce vrem să facem, deci e cazul să trecem la treabă. Neplăcerile s-au terminat. Ce urmează: bunăstare, fericire şi veselie pentru toţi”, a spus numerologul Mihai Voropchievici pentru Antena 3.

Semnele anului 2021. Ce predicție a făcut Mihai Voropchievici, despre anul 2021

Mihai Voropchievici a spus că nici anul viitor nu va fi unul ușor, dar măcar acesta va fi plin și de surprize plăcute.

Concret, anul 2021, după cum crede Mihai Voropchievici, va fi unul cu schimbări majore. Oamenii tind către bine și încep să aibă grijă să se mențină într-o stare bună. De asemenea, potrivit lui Mihai Voropchievici, anul 2021 vine cu aventură, în afară de necunoscut și schimbare, precum și cu regrupare în jurul familiei.

Care va fi cea mai rea lună din anul 2021, potrivit lui Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și că cea mai rea lună a anului 2021 va fi februarie. Abia de prin martie, lumea va începe ”să respire”, să se mai relaxeze.

”Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă.

Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli”, a spus Mihai Voropchievici, potrivit antena3.ro.
Totodată, Mihai Voropchievici a spus că ultima lună a anului va aduce pentru unele zodii scandaluri, în timp ce pentru altele va aduce multă iubire.

De asemenea, numerologul Mihai Voropchievici a spus că numai o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru toată munca pe care a făcut-o până acum.

Cine va avea parte de iubire, în anul 2021, potrivit lui Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit și care sunt zodiile care vor avea parte de iubire, în anul 2021. Persoanele născute în zilele 4, 9, 14, 19, 24 și 29, sunt printre cele mai norocoase la acest capitol.

Acești nativi vor deveni mai puternici și vor alege ce este mai bun pentru propria persoană. Pentru unii dintre ei, este posibil să își găsească parteneri în străinătate.

Mihai Voropchievici a anunțat și ce se va petrece, în anul 2021, pentru persoanele născute în celelalte zile ale lunii. Unii dintre nativi nu vor avea cel mai bun și liniștit an. Pentru ei, s-ar putea ca 2021 să vină cu multă agitație și dificultăți în plan personal