Horoscop Mihai Voropchievici 9-15 septembrie. De luni, încep problemele, karma nu mai e călduroasă. Previziunile runelor

HOROSCOP rune cu Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9-15 septembrie. Gemenii află răspunsuri la probleme, Vărsătorii simt nevoia de schimbare.

RomaniaTV.net
08 sept. 2019, 06:31
Horoscop Mihai Voropchievici 9-15 septembrie. De luni, încep problemele, karma nu mai e călduroasă. Previziunile runelor

HOROSCOP Berbec: E rândul altora care trebuie să-și facă bagajele, trebuie să aibă bagajele pregătite, astrele le anunță o călătorie, deci este o perioadă în care puteți face drumuri mai scurte sau mai lungi sau chiar să beneficiați de o săptămână de repaos.

HOROSCOP Taur: După ce s-au văitat, acum le-a venit cea mai puternică rună. Toate beneficiile de pe lume pe care vi le doreați pentru că le meritați. Sunteți muncitori, harnici, destoinici, încăpățânați, conservatori și mai aveți și alte calități. 

HOROSCOP Gemeni: Au perioada când pot afla răspunsul unor probleme care îi frământă, niște lucruri presante antrenând o discuție sau făcând așa cum spune de obicei un consiliu de familie. Mai lăsați să vorbească și alții, nu numai voi. E perioada când trebuie să ascultați voi, să puneți în aplicare. 

HOROSCOP. Rac: Trebuie să aibă răbdare pentru că runa spune că dacă aveți răbdare, forțați norocul, dacă nu aveți răbdare, goniți norocul. Surprizele plăcute sunt făcute pentru Racii care știu să aștepte. Fierbeți la foc mic și vin lucrurile bune. 

HOROSCOP Leu: Este în situația când s-a ocupat de toți, de toate și au uitat să se ocupe de ei. Mobilizați-vă toate forțele ca să vă consolidați poziția voastră, și acasă, și în societate, și la serviciu.

HOROSCOP.Fecioară: După o perioadă benefică, acum își dă seama că a fost prea benefică și trebuie să schimbe modul de abordare a problemelor. Deci schimbați tactica și va fi totul perfect.

Citește mai multe aici