Horoscop Mihai Voropchievici: Ce zodii rămân fără bani de Paşte

Zodiile care risipesc banii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Capricornii sunt cei mai responsabili, Berbecii cheltuiesc impulsiv.

22 apr. 2022, 09:13
Horoscop Mihai Voropchievici: Ce zodii rămân fără bani de Paşte

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecul este prima zodie care are o tendinţă impulsivă de a cheltui. Cheltuie absolut pe orice. Cumpărarea impulsivă este ceva ce îl satisface.

Zodiile care risipesc banii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Banii sunt cheltuiţi pentru satisfacerea simţurilor. Pentru plăceri. Tinde să investească banii în lucruri de lux. Dacă nu are opulenţă nu se simte bine. Ei sunt selectivi, vor tot ce-i mai bun.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii cheltuiesc banii din curiozitate. Caută multe opinii înainte de a face cumpărăturile. Investesc mult în instruire. În cărţi, în filme bune sau la tot ce înseamnă canale de difuzare. Ei dau banii cu un scop.

Horoscop WEEKEND 22-24 aprilie 2022. Întâlniri cu prieteni pe care nu i-ai văzut de multă vreme
Rac
Au o tendinţă să economisească. Când pleacă banii de la un Rac, aceştia sunt bine direcţionaţi. Cumpără pentru ceilalţi. Sunt zgârciţi când este persoana lor în jur. Ei se lasă pe planul secund. Dau banii pe ingrediente. Le place să gătească.

Zodiile care risipesc banii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Este feroce, dar romantic. Este impulsiv şi la cumpărături. Îi împrumută pe ceilalţi cu bani. Leul îşi cheltuie bani pe haine. Cam tot ce înseamnă ieşirea în lume. El trebuie să strălucească.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioarele nu-şi planifică economiile într-un mod detaliat. Sunt înclinate să dea banii pe lucruri practice. Dă mulţi bani pe produse de curăţenie şi igienă.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026
Balanţă
Balanţa are greutăţi atunci când vine vorba de luarea unei decizii economice importante. Când vine vorba de cumpărături legate de modă, nu dau greş pentru că sunt interesate să arate bine.

Zodiile care risipesc banii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Nu spun pe ce cheltuie banii. Sunt secretoşi. Ei sunt darnici, dar nu cer sfaturi în materie de economie. Fac cumpărături cu bun gust. Este tot ce ţine de misticism.

Horoscop Mihai Voropchievici Săgetător
Nu vor ca banii să le conducă lumea. Știu să trăiască şi cu bani şi fără. Sunt foarte buni în tot ce înseamnă finanţe.

Capricorn
Sunt cei mai responsabili din tot horoscopul. Sunt strângăreţi. Vor cumpăra ceva de înaltă calitate. Nu dau banii pe mărunţişuri. Vor să fie asiguraţi.

Zodiile care risipesc banii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Visează la o lume în care banii nu sunt singura monedă. Fac cumpărături în magazine locale. Dau banii pe cel mai recent model de telefon, pe o cameră foto bună sau pe o carte bună.

Peşti
Peştii sunt dezinteresaţi de bani. Pot uita şi unde i-au pus. Nu-i interesează banii. Sunt interesaţi de afecţiune, pasiune şi dragoste. Dau banii pe pietre preţioase, cărţi despre spiritualitate. E atras de mistic.