Horoscop Mihai Voropchievici decembrie 2023. Zodia „cea mai favorizată”, care are parte de câștiguri importante de bani

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul finalului de an, dezvăluind ce le așteaptă pe zodii. Nu toate au parte de o lună a cadourilor.

01 dec. 2023, 16:37
Horoscop Mihai Voropchievici decembrie 2023. Zodia „cea mai favorizată”, care are parte de câștiguri importante de bani

Mihai Voropchevici a făcut noi previziuni zodiacale pentru întreaga lună decembrie.

Berbec

Berbecul, în decembrie, va putea găsi rezolvarea sau răspunsul la o problemă care îi frământă, dar asta numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Sinceritatea aduce rezolvări și găsirea unor soluții pentru tot ce îi necăjește.

Horoscop Mihai Voropchievici decembrie 2023. Taur

Taurii, chiar dacă mai au și perioade oscilante între bine și rău, vor avea niște zile mai puțin plăcute. Sunt nevoiți să aibă puterea, tăria, forța, dar și curajul de a înfrunta obstacolele. Cu alt cuvinte, să fie puternici și rezistenți că va trece și luna asta mai grea.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să se relaxeze. Au fost și sunt încă tensionați, dar nu au motive. Cineva foarte apropiat lor se bucură în prezent de o sănătate excelentă. așa că e cazul să nu își mai facă prea multe griji. Sunt gânduri rele fără un temei real.

Rac

Ne apropiem de un simbol al uraganului în cazul Racilor. Nativii de apă trebuie să fie pregătiți pentru o bătălie furtunoasă sau o dispută. Tot semnul uraganului, care are și sămânță de dispută, le zice că doar cu calmitate se aranjează totul.

Horoscop Mihai Voropchievici decembrie 2023. Leu

Leii s-ar putea să își dorească să plece pe la rude, prieteni, părinți ori să se mute din casă. De asemenea, se gândesc și la a-și găsi un alt serviciu, mai bun, mai bine plătit. În orice caz, vor acționa favorabil într-o problemă care îi preocupă, potrivit fanatik.ro.

Fecioară

Fecioarele au protecție totală. Sunt protejate de forțele malefice care ne înconjoară în Univers pe tot parcursul lunii decembrie. E bine să încerce, totuși, să nu se hazardeze la lucruri de care nu sunt sigure că le pot face. Când va veni runa care să le încurajeze e bine să aibă acest curaj.

Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ
Balanță

Balanțele s-ar putea să fie mai tensionate și să mai aibă mici bătălii cu cei din jur. Horoscopul le spune să nu se implice în nicio bătălie și că au de câștigat în mod sigur dacă tratează totul cu calm.

Scorpion

Pentru Scorpioni, perioada îi asigură că e aproape o certitudine că o persoană care se gândește la ei le va trimite un cadou minunat.

Săgetător

Săgetătorii au acționat cum i-a tăiat capul, dar se pare că n-au făcut alegerea optimă, Este cazul să abordeze altfel toate problemele care îi interesează. Trebuie să schimbe, deci, tactica.

Horoscop Mihai Voropchievici decembrie 2023. Capricorn

Capricornii au un decembrie 2023 cu multe mesaje, multă comunicare și nu e ceva rău. Mai simt și ei nevoia să iasă din tăcere, din umbră. Trebuie să fie pregătiți să recepționeze mesajele pe care le primesc.

Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză
Vărsător

Ce se întâmplă, însă, cu Vărsătorii? Nativii de aer au o lună a dragostei. Cei care încă n-au angajamente afective au parte de ceva nou, fierbinte, o dragoste pasională. Dragostea intră, așadar, în semnul Vărsătorului.

Horoscop Mihai Voropchievici decembrie 2023. Pești

Peștișorii au obținut cel mai mare noroc Wunjo! Este cea mai favorizată zodie, pe lângă celelalte enumerate mai sus. Luna decembrie este, până la final, luna sacilor cu bani, datorită triplei de zile excelente.