HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Fiecare zodie trebuie să fie atentă la aceste detalii

HOROSCOP. În astrologie există numeroase tipuri de zodiace. Unul dintre ele este zodiacul floral și se spune că în sufletul fiecărei persoane se ascunde o floare. Mihai Voropchievici a vorbit sâmbătă la emisiunea ”Adevăruri ascunse” despre florile care ni se potrivesc în funcție de zodie.

18 mai 2019, 16:42
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Fiecare zodie trebuie să fie atentă la aceste detalii

HOROSCOP Berbec- Nativii din berbec caută să scoată în față aceste calități. O floare mai delicată, mai pură adică narcisa alba, pentru a contrabalansa vanitatea sa. 

HOROSCOP Taur- Nativii acestei zodii sunt sensibili și senzuali, cu o doză de indolență, care este legătura cu pământul. Foarte încăpățânați cu tonul de vanitatea. În momentul în care au ales pe cineva se termină răutatea – floarea lor este trandafirul roșu.

HOROSCOP Gemeni- Gemenii sunt extraodinari, guralivi, gânditori, intelectuali au multe caracteristici, dar principala este duplicitatea lor. Caută să combine emoția cu rațiunea și penduleazăîntre ele. Sunt buni comunicatori, iar florile care li se asortează sunt albăstrelele, care sunt florile aducătoare de liniște.

HOROSCOP Rac- Acești nativi sunt guvernați de lună, visătoari, lunatici, abstracți și trăiesc cu predilecție în trecut. Romantismul e la cote înalte. Aceștia trăiesc în afara timpului. Se plâng de soarta lor șu iubesc hortensiile, magnoliile deoarece există ceva mistoc acolo.În special, racii preferă florile cărora le plac umbra.

HOROSCOP Leu- Leul este simbolizat de floarea soarelui sau cum se spune în popor sora soarelui. Este floarea care oglindește regalitatea caracterului specific acestei zodii. O floare extrem de mistică pe măsura personalității lor.

HOROSCOP Fecioară – Fecioara este maestra ordinii. Este preocupată de starea sa de sănătate, o zodie ipohondră uneori. Acești nativi caută să se facă iubiți de oamenii din jurul lor. Fidelitatea aceasta este reprezentată de flori precim gardenia, o plantă pretențioasă și crinul – simbol al purității.

Citeşte mai multe aici