HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. O zodie găseşte marea IUBIRE în această săptămână

Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 2-8 septembrie. Marea dragoste va "lovi" pe neaşteptate o zodie, în timp ce altele vor fi lovite la propriu de probleme ce necesită rezolvare urgentă.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 07:27
HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. O zodie găseşte marea IUBIRE în această săptămână

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI. Care sunt zodiile favorizate de astre în perioada următoare, a spus în emisiunea „Adevăruri ascunse”:

BERBEC – Au o saptamana inainte de a incepe scoala de protectie totala din partea fortelor divine. Mai pot face nazdravanii inca o saptamana.

TAUR – Au o saptamana in care vor sustine o mica batalie. Vor avea o saptamana mai tensionata. Sfatul este sa incerce sa domoleasca si sa nu reactioneze si toate lucrurile vor fi de partea lor.

GEMENI – Au prea multe secrete pe care le-au acumulat si pe care trebuie sa le scoala la iveala. Chiar daca sunt sub protectie divina, tot cu ajutorul lui Dumnezeu vor descoperi aceste secrete si vor gasi rezolvari pentru tot.

RAC – La inceput de an scolar, au o dragoste noua, fierbinte, pasionala. Asta e o dragoste de toamna. Le uram succes.

LEU – Sunt sfatuiti sa isi mobilizeze toate fortele pentru a-si consolida pozitia pe toate planurile. Si acasa, in familie, in societate, dar si la serviciu, ca sa poata triumfa.

FECIOARA – Foarte curand Fecioarele vor afla un adevar foarte puternic care le poate schimba sau marca viata. Cu decizii de uniunii, de ruptura, de casatorie.

BALANTA – Sunt pe o pojghita de gheata foarte subtire. Pot sa creeze lucruri mai putin placute.

SCORPION – Sunt pregatiti sa inceapa o viata noua, o renastere in toate planurile. Iar asta e un lucru bun. Dar cu ceva greutati, cu mai multa munca si mult efort.

SAGETATORI – Sunt pusi pe cearta, pe scandal, pe uragan, pe nebuloase. Acelasi sfat: incercati sa va temperati si toate lucrurile se vor rezolva.

CAPRICORN – Este intr-o saptamana de a primi mesaje, comunicate, informari. Trebuie sa ciuleasca bine urechile, sa foloseasca informatiile in beneficiul lor.

VARSATOR – Inceput de toamna cu fertilitate si belsug. Toate visele lor au posibilitatea sa se materializeze.

PESTI – Au o saptamana in care au castigat in toate planurile. Beneficiaza de un atu extraoridinar. Ganduri bune.