Norocul în funcţie de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" cât de mult noroc avem în funcție de ziua săptămânii în care ne-am născut.

23 apr. 2023, 20:10
Norocul în funcţie de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce noroc ai, în funcție de ziua în care te-ai născut.

Luni – ziua norocului întâmplător

În momentul în care ai plecat de luni, poți să întâlnești întâmplător norocul. Se zice să nu te duci la cumpărături lunea, să îți iei casă sau să îți iei mobilă că poți să ai un noroc întâmplător sau să nu ai deloc noroc. Dacă te-ai născut luni te afli sub protecția și influența Lunii și se poate spune că ești o persoană generoasă, amabilă și atașată de prieteni.

Zodiac CHINEZESC 24-30 aprilie 2023. Un proiect bănos vine! Mesajul de la întelepii din Orient pentru cele 12 zodii!

Se întâmplă să faci adesea lucruri deosebite pentru oamenii la care ții și care îți sunt dragi. Ești modestă și acest lucru îi face pe oamenii din jur să te susțină necondiționat. Datorită Lunii te bucuri de o intuiție puternică, ceea ce te ajută foarte mult în viață să alegi binele de rău.

Marți – ziua norocului ascuns

Dumnezeu a zis că totuși că Marte un băiat de treabă. A venit cu zgomot mult, a pus umărul și m-a ajuns. M-a ajutat cu lucruri care mi se păreau grele, complicate, dar a adus cu el norocul ascuns. Energia planetei Marte te face să fii o persoană ambițioasă puternică și o fire luptătoare. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă ai alături oameni care te susțin.

Vei primi adesea și sprijin financiar când te aștepți mai puțin. Ești înzestrată cu un spirit bătăios și alți oameni îți urmează calea, chiar dacă uneori persiști pe un drum greșit. Dacă ai înțelepciunea să te îndrepți către o țintă bună, vei avea multe beneficii în viață, spune Mihai Voropchievici.

Miercuri – ziua norocului trecător

Dumnezeu a ajuns la comunicare. Trebuia să discute el cu cineva și se oprise în poarta Raiului și era un negustor gălăgios acolo. Dumnezeu l-a întrebat cine e și el a zis că este Mercur. Mercur a zis: eu acum vin, în 10 minute plec, ți-am adus o informație. Eu sunt norocul trecător. Dacă te-ai născut în această zi ești o persoană inteligentă, descurcăreață. perspicace, foarte vorbăreață, abilă când vine vorba de negocieri. Ești foarte atentă la tot ce se întâmplă și speculezi fiecare șansă, dar norocul vine și pleacă din viața ta. Ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile.

Joi – ziua norocului chior

Joi, era vărul lui Dumnezeu, Jupiter. Dumnezeu i-a spus că ar avea nevoie de ceva, că ar vrea să facă ceva interesant, dar nu știe ce. Atunci Jupiter a scos din tolba sa exact ce îi trebuia lui Dumnezeu. Doamne ce noroc chior, a spus Joi. Vei avea în viața ta veselie, optimism și această zi la dă nativilor puterea de a trece peste toate cu capul sus. Persoanele născute joia au o porție mare de noroc în viață dar știu și cum să speculeze șansele pe care le primesc, punând mult suflet în tot ceea ce fac. Acest lucru îi ajută să obțină cam tot ceea ce doresc, mai spune Mihai Voropchievici.

Vineri – ziua norocului la bani

Dumnezeu a spus că voia să vorbească cu Venus, dar ea mereu spunea că are nevoie de ceva. Din vorbă în vorbă, făcea mereu rost de bani. Cei născuți vinerea au noroc la bani. Ei sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Cel mai mare defect al lor este lenea, din cauza căreia ar putea rata multe oportunități rare în viață.

Horoscop 24 aprilie 2023. O zi cu forfotă mare pe toate planurile: financiar, amoros şi la serviciu

Sâmbătă – ziua norocului bine drămuit

Dumnezeu era încruntat și a spus că de azi încolo nimeni nu va mai primi nimic în plus, decât ceea ce merită. Fiecare va primi bucățica lui de noroc. Cei născuți sâmbăta au norocul lor drămuit. Nativii născuți în această zi sunt deosebit de inteligenți, calculați, prudenți și mult mai maturi decât vârsta lor. Nu au parte de noroc tot timpul dar știu ce alegeri să facă pentru a ieși mereu în avantaj. Faptul că sunt muncitori și bine intenționați îi ajută să fie sprijiniți de cei din jur.

Duminică – ziua marelui noroc

Cine s-a născut duminica este binecuvântat pentru că s-a născut în ziua Domnului. Ce noroc mai mare vrei decât să te naști duminica și să strălucești ca Soarele pe cer. Persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață. Rareori vor eșua în ceea ce vor să realizeze. Soarta acestor nativi este binecuvântată de o putere divină și vor reuși să-și croiască cea mai bună soartă. Se crede că ghinionul nu se lipește niciodată de oamenii născuți duminica, conchide Mihai Voropchievici.