Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile cu două feţe, de cine trebuie să te fereşti

Ce zodii sunt dependente de anturaj, ce zodii se simt bine in clopotul lor de sticla si devin irascibile cand trebuie sa socializeze.

10 sept. 2021, 13:02
Horoscop Mihai Voropchievici: Zodiile cu două feţe, de cine trebuie să te fereşti

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Numerologul a spus la Antena 3 care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii. Afla de cine trebuie sa te feresti.

Berbecul. E plin de energie, de motivatie, de ambitie. Dar cand trece in partea cealalta negativa, este agresiv, isi schimba starea de spirit, se supara daca nu iese cum vrea el.

Taurul e stabil, devotat familiei, posesiv. Dar prin posesivitate poate sa treaca si in negativ fiindca incearca sa-i controleze pe toti din familie. Are o incapatanare iesita din comun. Calitatile le transforma de multe ori in defecte.

Horoscop dragoste Mihai Voropchievici. Ce zodie isi face amanta, ce zodie este fidela. Adevarul runelor sacre

Gemeni. Sunt prietenosi si aventurosi. In latura negativa, sunt superficiali, impulsivi, mai ales in a lua decizii. Decizia o iau in functie de starea de spirit si de multe ori gresesc. Sunt suparaciosi daca nu faci ca el.

Racul e atent, devotat, loial. In partea cealalta da dovada de o sensibilitate iesita din comun. Are multi pitici pe creier si poate deveni mai depresiv, mai anxios, e inteles gresit fiindca devine confuz in a-si exprima dorintele si necesitatile.

Citește și: RUNE pentru zodii septembrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice pentru prima lună de toamnă

Leul are niste calitati cu care castiga foarte repede increderea celorlalti. Pe partea negativa, e pretentios, teatral, dramatic, joaca foarte bine. Negativitatea lui, daca l-ai deranjat, e superficial in prietenii. Ofera cat ii oferi.

Fecioara e critica si foarte atenta la detalii. Aceasta atentie la detalii o face sa treaca in partea negativa. E foarte greu ca cei din jur sa tina pasul cu ei. E mult prea serioasa, da dovada de raceala si de nepasare.

Balantele sunt bune la suflet, sociabile, echilibrate. De multe ori, echilibrul acesta le face sa piarda ocazii. Par indecisi de multe ori. Nu vor sa se insele. Sunt foarte sensibili.

Scorpionii sunt foarte buni comunicanti, placuti, apreciati, organizati, independenti. Au o multime de calitati. Dar sunt manipulatori, razbunatori.

Sagetatorul e linistit, aventuros, extraordinar de sufletist. Dar e plin de imprevizibil, nerabdator, isi pierde usor cumpatul.

Capricornul e inteligent, muncitor, practic si isi doreste siguranta materiala foarte mult. Da dovada e o incapatanare iesita din comun, cand muncesc nu stiu sa se distreze si are un defect fantastic, nu stie sa faca compromisuri in relatii. Acele compromisuri care mentin starea de liniste.

Varsatorul e plin de aventura, explorator, vrea provocari in permanenta. Isi schimba foarte des sfera de interes. Cand trece in latura negativa, e introvertit, lucru care-i creeaza multe neplaceri in relatii.

Pestii sunt foarte sensibili si emotivi. Sunt dependenti de anturaj. El nu vrea oameni tristi in jurul lui. Daca vrei sa-l pedepsesti, trebuie sa-l lasi singur”, a spus Mihai Voropchievici pentru sursa citata mai sus.