Horoscop Minerva 10-16 decembrie 2017: Zodia care își schimbă viaţa. Ce se întâmplă în zilele următoare

Horoscop săptămânal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: Zodia care își schimbă viața. Totul se întamplă din 11 decembrie    

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 19:17
Horoscop Minerva 10-16 decembrie 2017: Zodia care își schimbă viaţa. Ce se întâmplă în zilele următoare

BERBEC

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme. Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine.

TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Taur. Nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui termen limită şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală.

Mai mult, pentru unii dintre ei este perioada concediilor, şi lucrurile sunt cu atât mai relaxante, nu vor resimţi chiar atât de puternic retrogradarea lui Mercur.

GEMENI

Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în descreştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii.

RAC

Iată nişte nativi pe care i-aş numi mulţumiţi, dacă nu chiar fericiţi! Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii, pentru că viaţa se cere condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciul şi chiar sănătatea sunt foarte bine susţinute.

Cu un noroc ieşit din comun, dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat, dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase. Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această lună.

LEU

Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit.

Cred că este o perioadă de reflecţie asupra a ceea ce a fost şi asupra a ceea ce va veni, un fel de răscruce, momente de cotitură pe care nu le încearcă decât odată la 12 ani, cei care au acum probleme au fost atenţionaţi încă de acum 12 ani, iar cei care acum încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ, vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că nu au ştiut cum să le interpreteze.

FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Fecioară. Iată nişte nativi cu adevărat fericiţi! Deschiderea spre spiritualitate este remarcabilă pentru ei în această perioadă.

Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu o stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte.

Horoscop săptămânal Minerva 10 – 16 decembrie 2017

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC –LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI