Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie 2022. Unele zodii încă aşteaptă primăvara

Horoscop săptămânal Minerva, 11 - 17 aprilie 2022. Este o săptămână plină de exuberanţă şi schimbări importante. Taurii au parte de succes în afaceri, Fecioarele au condiţii de iubire profundă, Săgetătorii caută stabilitate şi intimitate. 

10 apr. 2022, 22:48
Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie 2022. Unele zodii încă aşteaptă primăvara

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie 2022 Berbec
Lucrurile sunt pe cale să devină extrem de profunde cu Venus în Peşti. Pe măsură ce intuiţia sporeşte, relaţiile devin mai profunde. Cu toate acestea nu fiţi aşa sensibili încât să ajungeţi să faceţi cumpărături compulsive. Lăsaţi lucrurile să curgă, nu le blocaţi. Folosiţi impulsul de energie pentru a schimba ce nu vă place la propria persoană sau relaţiile cu ceilalţi.

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie 2022 Taur
Acceptă-ţi personalitatea interioară. Noua conjunctură astrală te încurajează să îţi deschizi inima faţă de ceilalţi. Este un moment ideal pentru a te implica în voluntariat. Şanse de afaceri importante în mediul privat, dar păstrează tăcerea asupra contractelor pe care le ai în minte, până când va fi momentul potrivit să vorbeşti despre ele. Multe roade de cules!

Previziuni rune, se anunţă o săptămână grea. Runa NAUTHIZ aduce restricţii majore înainte de Paşte
Gemeni
Pregăteşte-te să faci o treabă serioasă în următoarele patru săptămâni. Eşti gata să munceşti pentru a-ţi îndeplini visele. Foloseşte-ţi intuiţia dacă vrei să ai rezultate mai devreme. Fă mici schimbări în jur şi chiar provoacă schimbarea. Gândeşte-te mai mult înainte de a vorbi, să nu încalci confidenţialitatea cuiva. Tăcerea va lucra în favoarea ta, mai ales dacă sunt secrete importante pe care nu le divulgi.

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie Rac
Cufundă-te adânc în spiritualitate, pe măsură ce intuţia şi empatia cresc. Fii deschis spre noile informaţii. Este un moment bun pentru a afla mai mult despre terapii alternative, interpretarea viselor sau băi de sunet şi lumină. Urmează-ţi această curiozitate! Adună-ţi colegii pentru un obiectiv comun. Vei putea crea relaţii profesionale grozave. Relaţional, mintea îţi este la cineva din trecut, dar nu îţi fă probleme.

Horoscopul personal al lui Volodimir Zelenski. Luna Neagră Lilith îl pune la grea încercare luna aceasta, ce spun marii astrologi
Leu
Plonjează profund în sentimentele tale când vine vorba despre relaţii, mai ales că Venus este în Peşti. Când este vorba despre bani, încearcă să nu te bazezi pe nimeni. Emoţiile îţi pot tulbura judecata, mai ales că totul se resimte atât de intens. Gândeşte-te la ceea ce vrei să obţii în carieră. Profesional este o săptămână puternică pentru a face progrese. Evită atenţia negativă, nu căuta lumina reflectoarelor.

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie Fecioară
Dragostea pluteşte în aer, planeta iubirii, Venus, este în sectorul parteneriatelor şi aduce pace şi compasiune în viaţa ta. Este o oportunitate excelentă de a găsi o nouă iubire sau de a te împăca cu vechi duşmani. Lasă dragostea şi bunătatea în viaţa ta. Ia în considerare posibilitatea unei relaţii dacă vrei să ţi se împlinească visele. un partener de încredere te poate ajuta să le transformi în realitate.

Balanță
Relaţiile de muncă îţi vor reţine atenţia în următoarea perioadă. Ele devin mai fluide deşi s-ar putea să nu mai ai aceeaşi productivitate atunci când discuţi cu colegii. Nu uita să stabileşti nişte limite care să echilibreze munca şi viaţa privată. Muncă emoţională în sectorul intimităţii pentru a restabili o ierarhie în secretele tale. Iar asta îţi poate schimba viaţa.

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie Scorpion
După o perioadă încărcată, vei avea foarte multe de făcut şi în sectorul familiei. Indiferent dacă ai întârziat curăţenia de primăvară sau te cerţi cu o rudă, este timpul să rezolvi lucrurile, astfel încât să poţi trece la chestiuni mai importante. Planeta iubirii face un moment ideal ca să alegi proiecte creative şi chiar să te poţi îndrăgosti. Deşi eşti de regulă un lup singuratic, s-ar putea să fii nevoit să recunoşti că ai nevoie de ajutor dacă vrei să rezolvi ceva.

Săgetător
În calitate de călător al zodiacului s-ar putea să simţi nevoia să fii acum mai aproape de casă. începi să te gândeşti la mai multă stabilitate şi intimitate, la decorarea propriului spaţiu şi chiar cumpărături pentru noua casă. Creativitate şi inovaţie, poţi obţine multe lucruri doar privind o situaţie dintr-un unghi diferit. Dacă ai evitat mersul la medic, e timpul să îţi faci o programare!

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie Capricorn
Începi săptămâna făcând bani. Marţi iese la iveală latura ta sensibilă. Comunicarea ta va fi plăcută, plină de compasiune, pe măsură ce vei petrece mai mult timp la cafea cu prietenii, discutând cu vecinii sau vizitându-ţi rudele. Discuţiile aprofundate te pot aduce mai aproape de oamenii la care ţii. mai lasă din muncă şi foloseşte acel timp să te refugiezi în mijlocul naturii.

Vărsător
Luni aduce o doză mare de conştientizare de sine. Conjunctura astrală te obligă să te uiţi mai bine la relaţiile sociale. Deşi este important să fii pasionat, trebuie să ştii când să te retragi, astfel încât să nu scapi posibilitatea unor noi şanse. Primăvara este în floare, dar tu eşti încă în modulul de hibernare. S-ar putea să alegi confortul în detrimentul entuziasmului, în timp ce te delectezi cu pasiunile tale sau cu cumpărăturile online.

Horoscop Minerva 11 – 17 aprilie Pești
Începi săptămâna arătând şi simţindu-te uimitor. Viaţa ta se transformă într-un melanj romantic şi în toată povestea tu eşti liderul. Înainte de a te lăsa cotropit de sentimente, gândeşte-te încotro te îndrepţi. Dacă visele pe care le-ai avut cu ani în urmă nu sunt aceleaşi cu cele pe care le ai acum, nu-ţi fie teamă să mergi într-o altă direcţie.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.