Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021. Dă norocul peste o zodie!

Energia din această săptămână este pe placul tău. Toată lumea are nevoie de tine, iar apoi ai libertatea de a dispărea și de a merge să faci ce vrei în clipa următoare. Săptămâna aceasta este un echilibru perfect pentru tine.

17 ian. 2021, 16:00
Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021. Dă norocul peste o zodie!

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Berbec.

Este o săptămână de pauză și noi îneputuri. Încearcă să ai răbdare și ia o pauză când lucrurile nu ies cum vrei. În momentul în care te relaxezi, lucrurile vor începe să ruleze din nou.
Luni, Jupiter din Vărsător în Casa a 11-a a prietenilor, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 2-a a banilor munciți. Posibil să-ți dorești noi electronice. S-ar putea să cumperi un telefon nou sau să descărci câteva aplicații utile de pe Internet. Nimic din toate acestea nu pare să fie planificat, totul este spontan. Poate fi benefic, dar s-ar putea să-ți dea peste cap bugetul.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Taur
Săptămâna începe cu Jupiter din Vărsător în Casa a 10-a a carierei care face un pătrat cu Uranus în propriul tău și în Casa 1 a personalității. Ești cel mai sigur și mai fiabil dintre toate semnele zodiacului, dar schimbarea lovește ca un fulger. Indiferent de planurile pe care le-ai avea, ești gata să le distrugi și chiar să mergi în direcția opusă doar de dragul de a fi diferit.

Jupiter în casa carierei ar putea sugera faptul că această schimbare este legată de locul de muncă; decizi să aplici pentru o poziție mai bună din senin. Sau, mai surprinzător, renunți la slujba constantă pentru a porni să-ți materializezi vise, cum ar fi scrierea de romane polițiste. Dorința de schimbare este atât de pregnantă încât poți folosi această energie pentru acționa brusc spre un obiectiv planificat, cum ar fi contactarea unui influencer sau depunerea unui brevet pentru o idee excelentă.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Gemeni
Energia din această săptămână îți va aduce zâmbetul pe buze. Rapiditatea este urmată de lentoare, după sus vine jos și tot timpul, există o varietate constantă a lucrurilor.

Luni, Jupiter în Casa a 9-a a spiritualității face un pătrat cu Uranus din Casa a 12-a a abilităților psihice. Este una dintre acele combinații care ți-ar putea aduce o experiență spirituală. Este posibil să primești semne de la Univers despre ce să faci și unde să mergi. S-ar putea să întâlnești pe cineva care are răspunsuri pentru tine. Sau poate face vezi un videoclip sau vreo emisiune și ceea ce îți dorești este acolo. Este bine să-ți explorezi capacitățile psihice.

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Rac
Energia este a fluxului și refluxului ca și cum ai sta pe malul mării și ai urmării zbuciumul valurilor. Vei avea câteva zile foarte aglomerate și câteva zile în care nu se va întâmpla nimic. Atenție la aparențe!

Luni Jupiter din Vărsător în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face un pătrat cu Uranus din Taur în Casa a 11-a a viitorului. Se poate întâmpla ceva care să ducă la o schimbare de avere. Este posibil să te îmbogățești brusc sau să ai acces la fonduri pe care nu le-ai avut nicioadată până acum. Acest lucru te poate determina să dorești să elimini restricțiile din viața ta și să renunți la limitări. Dar există și riscul de a mușca mai mult decât poți înghiți. Și fă o notă, dacă această răsplată este prea mică, semn că nu ai plantat suficiente semințe atunci când trebuia.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Mihai Voropchievici anunţă multe certuri

Horoscop Minerva 18 – 24 ianuarie 2021 Leu

Energie spontană, săptămâna aceasta. S-ar putea să ai chef să sari și să alergi când vezi rația cu care iubita ta se mișcă prin iarba din spatele casei. Când drumul este deschis, este bine să acționezi.

Luni, un aspect de mare deschidere. Jupiter din Vărsător în Casa a 7-a a relațiilor face un pătrat cu Uranus din Casa a 10-a a carierei și a imaginii sociale. Ai putea să ai dorință copleșitoare de a ieși dintr-o relație care simți că te limitează. Ești impulsiv și vrei să trăiești liberi. Și dacă poți concentra această energie instabilă pe un singur obiectiv, ai putea face pași uriaș.

Horoscop integral, pe huff.ro