Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Mihai Voropchievici anunţă multe certuri

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează, pentru fiecare zodie în parte. Aflaţi ce v-au rezervat runele.

16 ian. 2021, 21:20
Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021. Mihai Voropchievici anunţă multe certuri

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Intră în atenţia unei persoane dragi care se gândeşte la ea şi ce zice, dacă tot mă gândesc la tine, hai să îţi trimit un cadou minunat. O săptămână cu posibilităţi de a primi cadouri, oferte, bonificaţii, lucruri plăcute.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurul intră să facă el consiliu de familie ca să îşi rezolve problemele care îl frământă. Discută cu ceilalţi membrii ai familiei că să găsească rezolvările.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au o săptămână în care pot afla un adevăr foarte important, cu un marcaj destul de dur. Poate acest marcaj să îi schimbe viaţa sau pur şi simplu să îi facă o traumă. Depinde de fiecare ce are prin zonă.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul, a dat necazul peste el şi l-a lovit Vunjo. A fost o dată runa pentru anul trecut şi acum a doua oară. Vunjo pentru Răcuşori. Fericire!

Horoscop rune pentru Leu
Poate să primească veşti bune, sume de bani importante sau cadouri surpriză.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii. Sunt discuţii mai ridicate sau mai coborâte pe ton. Sfatul runei este să nu fie îngrijoraţi. Lăsaţi certurile că totul se aranjează într-un final. Deci, nu vă consumaţi energiile de pomană.

Semnele anului 2021. Mihai Voropchievici: „Urmează fericire şi bunăstare pentru toţi”
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Este ponit să facă un uragan. Sunt puse pe răzmeriţă, bătălii furtunoase cu cei de acasă, cu cei din jur, cu toată lumea. Se ceartă. Încă e ianuarie şi e o lună de alternanţă. Acelaşi sfat şi pentru Balanţe. Rămâneţi calmi, nu vă ambalaţi că totul se va aranja. Nu faceţi scandal pentru lucruri mărunte.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii au o săptămână în care e puţin mai complicat. Trebuie să dea dovadă de rezistenţă, de forţă, de tărie, de putere să depăşească această săptămână care vine cu totul felul de provocări şi tot felul de încercări. Şi profesional, şi material. Trebuie să fie foarte atenţi cum îşi administrează energiile.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Simte nevoia să se liniştească, să comunice cu Dumnezeu. Simbolul necunoscutului. Se retrag şi îşi pot face o analiză interioară. Un mic bilanţ. Meditaţi şi puneţi-vă în ordine toate lucrurile care vă frământă, iar rezolvarea se face cu forţa divină.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Salt rapid calitativ în existenţa Capricornului în săptămâna ce urmează. Culege roadele.

Horoscop rune pentru Vărsător
O suită de schimbări majore în săptămâna următoare.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peştii la ce se pot gândi? Hai să facem o plimbare. Găsesc ei modalităţi de recreere, de detaşare. Călătoresc. Iar dacă nu călătoresc într-un concediu, sunt pe drumuri zi de zi.

Sursa: a3.ro


loading...