Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020. Vin zile bune săptămâna viitoare. Zodiile care vor avea de câştigat!

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru această săptămână.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 04:00
Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020. Vin zile bune săptămâna viitoare. Zodiile care vor avea de câştigat!

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020 Berbec. Aspectele financiare ar putea arăta destul de multă zbatere. Unele avantaje vin cu siguranță, deși nu este la fel de promițător pe cât pare. Ai putea primi mai puțin decât sperai. Gândește-te că orice câștig ar putea veni cu ceva în plus, dar nu conta pe el. În acest fel, orice vei primi va fi un bonus de bun venit mai degrabă, decât o dezamăgire iritantă.

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020 Taur. Săptămâna aceasta este posibil să îți dorești să participi la activități care implică copiii. Puteți face mici excursii, fie în scopuri educative, fie în scopuri educaționale, și te poți bucura la fel de mult ca și ei. SMS-urile și apelurile telefonice ar putea aduce vești bune de departe, pe care aproape sigur vei dori să le transmiți altora. Serile ai putea descurca cel mai recent mister. Intriga ar trebui să fie deosebit de pasională.

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020 Gemeni. Situația financiară ar trebui să fie cât de cât stabilă. Ai putea simți chiar o creștere a veniturilor. Dezavantajul ar putea fi faptul că contractele cu care lucrezi îți vor lua mult timp și va trebui să mai și analizezi și să răspunzi unor documente legale plictisitoare care trebuie făcute. După amiezele ai putea fi contacta de diverse persoane pentru diverse sfaturi sau doar pentru schimbul de idei și informații. Nu vorbi prea mult, mai bine ascultă și nu întârzia după miezul nopții, trebuie să te și odihnești. 

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020 Rac. O nouă figură atrăgătoare ar putea apărea pe scenă săptămâna asta. Acest lucru ar putea duce la o nouă prietenie, deși această persoană ar putea fi suficient de fermecătoare ca să-ți scoată în evidență vulnerabilitățile. Lasă-le deoparte și va fi minunat. Întrucât eficiența este la un nivel constant, profită de asta, lămurind unele erori pe care le-ai amânat de ceva timp.

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020 Leu. Având în vedere aspectele ai putea constata că munca pe care ai făcut-o în trecut aduce în sfârșit recompense financiare. Acest lucru te face fericit, dar nu te lăsa dus de asta și fă cheltuielile care ai nevoie.  

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020 Fecioară. S-ar putea să începi săptămâna gândindu-te la țări exotice și, eventual, chiar să călătorești spre ele în viitor. Ai putea să te întrebi și despre oamenii care locuiesc în aceste țări. Sentimentalismul îți poate distrage atenția de la activitatea de zi cu zi, așa că este important să fii cât se poate de atent. 

Horoscop Minerva 20-26 iulie 2020, integral pe huff.ro