Horoscop Minerva 2018: Schimbari radicale, un an karmic dificil. Ce luni sunt norocoase, în fucţie de zodie

2018 le oferă acestor nativi ocazia unor schimbări considerabile, chiar radicale, care pot aduce, în cele din urmă, la o mai mare stabilitate în viaţa lor. De fapt, vor face faţă mai multor situaţii, vor arăta o atitudine responsabilă şi matură în alegerile lor iar acest lucru îi va surprinde chiar şi pe ei la început.

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 09:16
Horoscop Minerva 2018: Schimbari radicale, un an karmic dificil. Ce luni sunt norocoase, în fucţie de zodie

BERBEC 2018

Relaţiile nativilor Berbec vor fi din ce în ce mai bune, începând cu luna Mai 2018, când Uranus va intra în Taur. Pot să apară noi persoane, poate chiar jumătatea sufletului vostru. Mulţi nativi pot cere în căsătorie pe cineva în acea perioadă sau pot să primească vestea că vor fi părinţi.TAUR 2018

Relaţiile afective îi vor bulversa pe nativii Taur în 2018. Veţi avea parte de nenumărate „surprize”, totul se va precipita în lunile Mai, Iulie-August şi Octombrie-Noiembrie. Chiar şi cele mai solide relaţii vor fi zguduite din temelii, se repetă istoria din 2016, pe care au trăit-o nativii Taur-Balanţă (opoziţia Jupiter-Uranus) , numai că sub o manieră mult mai subtilă, cu aer de şantaj, de ameninţare. Relaţiile ce se vor construi în acest an vor fi atipice, veţi accepta mult mai multe defecte la partener.

GEMENI 2018

Capitolul sentimental pentru nativii Gemenii în 2018 nu pune decât paie pe foc: vor exista episoade de certuri, de dispute, de ameninţări, iar în urma acestor altercaţii Gemenii se pot trezi şi singuri. Lunile Iunie-Iulie vor fi cele mai tensionate la acest capitol, Gemenii nu vor mai trece cu vederea greşelile pe care le fac ceilalţi faţă de ei, motiv pentru care 2018 va fi un an al adevărului. Totuşi, la finele anului, cei din semnul Gemenilor au posibilităţi de a întâlni persoane noi, de a oficializa o relaţie. Astfel, începând cu Septembrie-Octombrie 2018, Gemenii se pot implica în aventuri.

RAC 2018

Posibil ca mulţi dintre ei să primească fie dividendele de la care îşi cam luaseră gândul, fie le va fi mărit salariul cu avantajele care decurg din aceasta sau cei care au afaceri ar putea primi o ofertă de colaborare ori de asociere de nerefuzat. Este bine însă, înaite de a semna orice act, să verifice bonitatea celui care face oferta, ca măsură de prevedere.

Citeste mai multe aici.