HOROSCOP MINERVA: Ce zodii vor avea zile negre de Sărbătorile de iarnă şi ce îi aşteaptă pe nativi în 2019

Horoscop Minerva. Câteva zodii vor avea parte de zile grele, însă un nativ va avea parte de o mare surpriză în chiar ultima zi de Crăciun!

RomaniaTV.net
26 dec. 2018, 07:18
HOROSCOP MINERVA: Ce zodii vor avea zile negre de Sărbătorile de iarnă şi ce îi aşteaptă pe nativi în 2019

Horoscop Minerva 2019 GENERAL. Dacă anul 2018 a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul 2019 pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi … și să mergeţi mai departe.

Da, pentru anul care vine, stelele trimit semne pozitive pentru toată lumea. După 3 ani haos, putem vorbi în cele din urmă despre o îmbunătățire reală.

Citește horoscopul lui 2019 pentru fiecare zodie în parte: 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cu toate acestea, primele trei luni vor mai fi încă destabilizatoare datorită lui Uranus și a lui Pluto. Poziția acestor planete anunță atât schimbări individuale, cât și colective!

Din fericire, Jupiter se alătură contraofensivei și ne oferă protecție, ceea ce sugerează că această ultimă fază a schimbării va fi eliberatoare sau cel puțin mult mai pozitivă.

Pluto în continuare, în Capricorn va încuraja nativii să se îndrepte spre ceea ce este cu adevărat important și îi va ajuta să găsească o cale de a echilibra problemele financiare.

În 2019, vom reuși să găsim mai ușor dragostea, dar va trebui să privim lucrurile cu mai mult optimism și detașare. Cel mai important eveniment astrologic, în ceea ce privește dragostea, va avea loc pe 3 decembrie 2019, când Jupiter, Marele Benefic, va intra în Capricorn, care asigură, printre altele, stabilitate în relații indiferent de natura lor.

Saturn este planeta care simbolizează, în tema natală a fiecăruia, cariera și realizările profesionale. Saturn a revenit în Capricorn pe 20 decembrie 2017 și va rămâne acolo până în 18 decembrie 2020, deci pe tot parcursul anului 2019.

Să nu uităm că semnul Capricornului stăpâneşte structurile guvernamentale ale societății: politică, biserică, monarhie, marile corporații, sistemul monetar și macroeconomia.

Saturn în Capricorn va pune, în continuare, un accent puternic pe aceste structuri, fie prin contestarea lor, fie, dimpotrivă, prin consolidarea și împuternicirea lor.

Din punct de vedere social, astrele prezumă o fază de muncă de 3 ani, în care – afirmarea socială, reconstrucția, imaginea publică, noile roluri în familie și societate, orientare către schimbare și progres, îşi vor da mâna. 

Din punct de vedere financiar, în 2019, nativii semnelor de pământ dar mai ales Capricornii, dacă intenționează să se îmbogățească, vor găsi soluții imediate şi aş spune, inedite, deoarece sunt serioși, responsabili și nu evită munca grea. 

Taurii, Leii, Scorpionii și Peştii vor fi dispuși să lucreze şi cum sunt serioși, cu un sens practic foarte dezvoltat, vor fi ajutaţi financiar, pe tot parcursul anului. 

Din punct de vedere a sănătăţii, este recomandat pentru toate semnele zodiacale o alimentaţie sănătoasă și echilibrată, care îi poate ajuta pe foarte mulţi să se vindece și să nu se confrunt cu probleme de sănătate. 

Universul prin glasul Pământului, oferă ocazia abordării tratamentelor alternative, cum ar fi acupunctura, homeopatia și meloterapia. Este o perioadă excelentă de reconectare cu natura și de vindecare spirituală. 

În concluzie, anul 2019 va fi un an de stabilitate și de echilibru din punct de vedere astrologic. Mișcarea planetelor îi va obliga însă pe nativii tuturor semnelor să iasă din zona de confort cu care s-au obișnuit-o în anii perioada 2016 – 2018 și vor aduce un aer nou în toate aspectele vieții: bani, carieră, dragoste și sănătate.

Pentru semnele de Foc – Berbec, Leu şi Săgetator

2019 va fii perfect pentru semnele de foc, care vor avea timp suficient pentru hobby-urile lor. Activitățile sociale sunt pe primul loc și, deși pot apărea unele conflicte legate de natura lor pasională, ele se vor rezolva rapid. 

2019 poate duce la descoperirea unor noi hobby-uri, dacă sunteți născuți într-un semn zodiacal de foc. 

În timp ce Leul și Săgetătorul par să meargă pe o cale ascendentă și plină de succes, Berbecul s-ar putea confrunta cu unele dificultăți datorită firii lor impulsive. Sfatul pentru aceşti nativi este să o ia mai încet și să nu mai încerce să facă totul singuri.

Pentru semnele de Pământ -Taur, Fecioară și Capricorn

Pentru semnele zodiacale de Pământ, anul 2019 va fi un an de succes, mai ales profesional. Aceste semne zodiacale sunt foarte bune la ceea ce fac, dar acum vor întâlni noi oportunități și este foarte recomandat să nu le piardă. Semnul de pământ favorit în 2019 este Fecioara, care pare să aibă câteva momente de strălucire extraordinară la lucru și, din punct de vedere profesional, totul să le meargă cu adevărat minunat.

Pentru semnle de Aer – Gemeni, Balanţă şi Vărsător

Semnele zodiacale de Aer se vor simți mai confortabil în circumstanțele pe care le aduce anul 2019.

Pentru ele, înseamnă să iasă din zona de confort și ocaziile pentru a face asta vor fi nenumărate. Dintre cele trei semne de Aer, Balanţa va fi favorita stelelor, pentru că în 2019 acești nativi vor deveni mai încrezători, vor obține unele poziţii administrative, un lucru extrem de util pentru un semn zodiacal care, în general, are dificultăți când vine vorba de organizare.

Pentru semnele de Apă – Rac, Scorpion și Peşti

În cele din urmă, sensibilitatea semnelor de apă le va aduce de astă dată succes, mai degrabă, decât suferință. 

În 2019, acestea vor arată o atitudine excelentă în ce priveşte empatia. Instinctul va fi baza oricărui succes în 2019. Luna martie va fi deosebit de norocoasă pentru Peşti, deoarece ar putea pune bazele unei afaceri cu aceasta lună.

2019 va fi un an mai liniștit decât 2018 pentru Scorpion, care va atinge echilibrul emoțional și va înceta să ia decizii impulsive. Conflictele se vor diminua considerabil, iar armonia se va instala în familia lor dacă vor depune un pic de efort pentru asta.