Horoscop Minerva 23 – 30 decembrie: ZILE NEGRE pentru ACESTE ZODII! Zodia care va avea o mare SURPRIZĂ de Crăciun

Horoscop Minerva pentru perioada 23 – 30 decembrie. Câteva zodii vor avea parte de zile negre, însă un nativ va avea parte de o mare surpriză de Crăciun!

RomaniaTV.net
23 dec. 2017, 09:18
Horoscop Minerva 23 – 30 decembrie: ZILE NEGRE pentru ACESTE ZODII! Zodia care va avea o mare SURPRIZĂ de Crăciun

BERBEC
Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Berbec. Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat.

Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni. 

TAUR
Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Taur. Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 23 decembrie, lucrurile vor reveni în topica lor cotidiană. Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor.

Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în ultima săptămână din an, pentru că vor avea nevoie de asta. 

GEMENI
Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Gemeni. Aventura săptămânii pentru aceşti nativi este că dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni deodată, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis. 

RAC
Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Rac. O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora.

LEU
Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Leu. Dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun, trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației.

Este greu să spun ceva mai specific în această privință deoarece acum vorbim despre aspecte particulare. Acestea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal. 

FECIOARĂ
Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Fecioară. Aceşti nativi nu ar trebui să se plângă de nimic. Au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou.

Pentru unii acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă, au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune. 

Citeşte mai multe pe revista Teo