Horoscop Minerva 26 martie – 1 aprilie 2017: Dispute de la bani, complicaţii în amor, răceli neaşteptate. Previziunile săptămânii

Minerva, unul dintre cei mai cunoscuti astrologi din Romania, va prezinta horoscopul saptamanal.

24 mart. 2017, 15:26
Horoscop Minerva 26 martie – 1 aprilie 2017: Dispute de la bani, complicaţii în amor, răceli neaşteptate. Previziunile săptămânii

Horoscop Minerva Berbec 26 martie – 1 aprilie 2017. Exceptand ziua de vineri, 31 martie, cand atmosfera se tensioneaza brusc, nu as spune ca vor fi probleme pentru acesti nativi.

Saptamana poate avea o coloratura de alergatura cu tot ceea ce implica ea, dar poate aduce surprize in plan profesional, in cel relational, un castig de natura nu atat spirituala, cat mai de graba materiala, in sensul ca Berbecii pot primi acum raspunsuri care vin pe cai subtile, prin rugaciune sa spunem, iar ei sa se simta iubiti de Dumnezeu. Pot primi vesti oficiale despre o situatia complicata cu iz juridic prin care sa fie anuntati ca a incetat orice actiune penala impotriva lor.

Pentru unii Berbeci este posibil ca unele probleme de la locul de munca sa fie mutate in plan relational, promisiunea de a pleca undeva in afara orasului sa nu se poata indeplini; pentru altii sotia, fetita, mama sau soacra se poate confrunta cu probleme de sanatate, acute, cum ar fi o raceala de zile mari agrementata cu pusee de febra la fel de mare, doar suntem pe taramul Berbecilor, si se vad nevoiti sa amane, ba mai mult, se vad nevoiti sa alerge fie pe la urgenta, fie dupa medicul de familie pe 27 si 28 martie.

Horoscop Minerva Taur 26 martie – 1 aprilie 2017. Pentru ei saptamana debuteaza cu mici noroace legate de ceea ce fac, de scoala, de locul de munca, gasirea unui loc de munca, de pasiuni, iar la nivel macro poate sugera insa si numeroase oportunitati care le scapa.

Eu as spune ca li se arata o serie de cai prin care ei isi pot rezolva problemele, doar ca trebuie sa ia lucrurile pe rand, sa-si faca o lista de prioritati si sa actioneze in consecinta. Pe de alta parte i-as sfatui sa fie atenti in ce conflicte intra pe drum, daca sunt in avion, in tren sau in autocar. Cel mai bun sfat, sa nu se bage in discutii.

In schimb, au saptamana asta un dor de duca cum de multa vreme nu au mai avut, doar ca acest dor le poate crea probleme nu doar relationale, ci si profesionale.

Zilele de 27, 28 si 29 martie pot fi graitoare in acest sens. Sunt cupluri in pragul destramarii si le-as avertiza ca gelozia si posesivitatea unora ii poate aduce in pragul unui acces de furie care ii poate costa destramarea familiei.

Horoscop Minerva Gemeni 26 martie – 1 aprilie 2017. Aventura saptamanii pentru acesti nativi este ca incep din nou sa aiba probleme de credibilitate, mai ales la locul de munca; pot fi implicati in inginerii de tip financiar sau actiuni cu finalitate dramatica cum ar fi rezolvarea problemelor care tin de speranta ca vor deschide portile unei institutii.

Pentru altii se inchid o serie de usi, dar se deschid altele, asa ca nu trebuie sa se speteasca muncind. Totusi, crucea mutabila le va bloca si lor solutiile emotionale si afective de care au nevoie in relatiile cu colegii.

Nici acasa lucrurile nu sunt prea clare. De unde pana mai ieri partenerul de viata era totul, acum acesta parca nici nu mai exista. Preocuparile lor privind familia se reduc la a veni acasa sa se odihneasca si sa se schimbe. si de aici discutiile de rigoare.

Prezenta Nodului Nord in tranzit in Casa comunicarii as spune ca se refera la lucruri lasate nerezolvate de prea mult timp si carora a venit timpul sa le dea solutii, adica sa le spuna. Toata saptamana le vor cauta, unii constient, altii inconstient, pentru ca trebuie sa gaseasca o solutie! Vor simti acut ce inseamna sa lasi lucrurile neterminate sau abandonate, mai ales pe 28 si 29 martie.

Horoscop Minerva Rac 26 martie – 1 aprilie 2017. Marile probleme ale acestor nativi vor fi legate de felul in care inteleg ca trebuie sa se desparta de ceea ce se numeste trecut, amintiri sau parteneriat. Simt ca trebuie sa inceapa altceva, dar pentru a incepe ceva nou trebuie mai intai sa o incheie cu problemele vechi.

Este foarte greu sa ii faci pe acesti nativi sa se desparta de ceea ce pentru ei reprezinta un anumit capitol din viata, deoarece Trecutul semnifica radacinile lor, si ce copac isi taie singur radacinile? De aceea, saptamana aceasta pentru ei va fi o saptamana a deciziilor.

Din punct de vedere relational, chiar si in cuplurile mature, femeile vor fi cele care vor pune punct relatiei, satule sa traga singure la caruta. Unul dintre inconveniente il constituie opozitia dintre Soare si Jupiter. Vor fi acuzati ca s-au saturat de prea mult bine, dar aceasta este imaginea care se vede din afara, nimeni nu stie ce se petrece in casa cuiva, nici chiar cei care spun ca ii cunosc foarte bine.

Multe dintre dispute pleaca de la bani, de la cati bani aduce fiecare in casa, de la cat si cum contribuie fiecare la pastrarea caminului si nu ma refer acum la administrarea cheltuielilor, ci la felul in care inteleg sa isi traiasca viata in camin si de aici necazul, unii raci vor fi pusi sa aleaga intre propria familia si mama, dar indiferent de motivatie, cert este ca femeile vor fi cele care vor pune piciorul in prag. Zile negre: 27, 28 si 28 martie.

Multi Raci vor fi pusi in situatia de a alege intre familie si cariera, mai ales ca din punct de vedere profesional le merge bine si nu vor fi de acord ca de dragul unui capriciu sa se lase de munca.