Horoscop Minerva 28 mai – 3 iunie: Schimbări majore, astrele trimit semnale multor zodii. Cine sunt norocoasele săptămânii

Horoscop Minerva 28 mai - 3 iunie: Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru sfârşitul lunii mai.

RomaniaTV.net
26 mai 2017, 15:24
Horoscop Minerva 28 mai – 3 iunie: Schimbări majore, astrele trimit semnale multor zodii. Cine sunt norocoasele săptămânii

BERBEC – Nativii berbec gândesc mai limpede, mai rapid şi pragmatic, lucruri noi pentru năbădăiosul Berbec, dar de când aşteptau ei asta. Aş spune să facă tot posibilul şi să fructifice perioada 29 – 31 mai, la cote maxime, să finalizeze lucruri care trenează de ceva timp şi să semneze contracte care le pot aduce stabilitatea financiară pentru o perioadă lungă de timp.

TAUR – Săptămâna aceasta le-aş sugera acestor nativi să fie atenţi la ce se petrece în casă, la relaţia cu partenerul de viaţă şi cu copii şi să nu dea prilej de certuri sau tensiuni aiurea. 

GEMENI – Luni, pe 29 mai, atenţie la conflictele de la locul muncă, fie că este vorba despre familie, fie despre colegi. De asemenea, poate fi vorba despre pierderea unui contract sau să constate cu năduf că nu au fost atenţi atunci când au semnat o serie de hârtii şi ar putea să se trezească fără nici un ban. 

RAC – Iată că pentru aceşti nativi decorul sentimental şi cel profesional prinde o mai multă concreteţe, ceea ce îi inspiră şi îi face să viseze, să imagineze un viitor mai degajat şi nu în culorile sumbre în care care îl vedeau mai acum câteva săptămâni. 

LEU – Pe când săptămâna trecută erau tracasaţi de probleme sociale şi de autoritate, aş spune că săptămâna aceasta leii vor trebui să-şi concentreze atenţia asupra vieţii de familie în primul rând, şi asupra comunicării în al doilea rând, pentru că au scăpat şi de stresul ciclului retrogradăriii mercuriene. 

FECIOARĂ – Fecioarele adulte însă, să evite să intre în dispute cu vecinii mai tineri deoarece conflictul ameninţă să ia rapid proporţii, nu întotdeauna observaţiile Fecioarei sunt agreate.

BALANȚĂ – Poate fi vorba și despre contracte care au ajuns la sfârșitul discuțiilor. Eu le sugerez să ia lucrurile cum sunt pentru că se vor rezolva ele în următoarele săptămâni. Jupiter din semnul lor, este într-o relaţie armonioasă cu Soarele natal semn că revigorarea personalităţii este un dat astral, dar este retrograd, o stare prin care trebuie să treacă. 

Horoscop săptămânal Minerva – alege zodia

BERBEC TAUR | GEMENI RAC LEU FECIOARA BALANTA SCORPION SAGETATOR CAPRICORN VARSATOR PESTI