Horoscop Minerva 4-10 decembrie 2016: Schimbări importante, CUMPENE pentru multe zodii

Horoscop Minerva 4-10 decembrie 2016. Pana pe 10 decembrie zodiile au ocazia sa isi schimbe viata daca sunt atente la miscarile in viteza care se produc.      

02 dec. 2016, 15:31
Horoscop Minerva 4-10 decembrie 2016: Schimbări importante, CUMPENE pentru multe zodii

Horoscop Minerva Berbec 4-10 decembrie 2016. Pentru acesti nativi saptamana aduce revelatii neasteptate legate de cariera, sefi, oameni in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia profesionala, si, cu o detasare interioara, de neasteptat la ei, vor taia asemenea unui laser toate excrescentele care le-au capusat viata in ultimele luni, adica vor renunta la toti cei care au trait pana acum de pe urma lor. 

Pe de alta parte, afectivitatea lor sta sub semn jupiterian, forte ascunse se dezmortesc, se trezesc la viata, mesajele vin, mai ales in somn, incep sa inlature tabieturile, obiceiurile si sa-si modifice mentalitatea in ceea ce priveste societatea si rolul femeii in cadrul acesteia. 

Iata macar un motiv pentru care unii Berbeci sunt macinati de interogatii existentiale, in unii se dau batalii care le subrezesc temelia increderii in sine, altii sunt surprinsi de usurinta cu care renunta la ideile fixe si multi se abandoneaza acestui proces de epurare, cu o delasare ludica. Mai ales pe 5 si 6 decembrie. 

si profesional lucrurile se mai potolesc, sunt avantajate tot femeile. Este posibil ca un sef in fusta sa revina la ganduri mai bune referitoare la ei. Posibil ca unii Berbeci sa fie apreciati pentru ceea ce fac si se vor trezi peste noapte cu un protector, care e drept, sta cu ochii pe ei de ceva timp, si ar putea sa le propuna o noua colaborare. Indiferent de ce parere au, inainte de a da un raspuns sa se gandeasca. Vor avea toata luna la dispozitie. Zi excelenta, luni, 5 decembrie.

 

Horoscop Minerva Taur 4-10 decembrie 2016. Acesti nativi se chinuie saptamana aceasta sa finalizeze o serie de acte legate de o separare, un divort sau o anulare a unui contract de vanzare – cumparare. 

Luna Neagra trece prin Casa parteneriatelor de orice fel ceea ce sugereaza mobilitate, provocare, intuiția evenimentelor, dar și a persoanelor, ambiguitate si instabilitate, ceea ce pentru un nativ Taur, ca de altfel pentru toate semnele de pamant, este un adevarat supliciu. 

Nu as spune ca stau stralucit la capitolul iubire, de exemplu, nu le place sa vorbeasca despre sentimentele lor si, in general, nu le prea place sa vorbeasca despre dragoste, cam asa stau lucrurile si acolo unde intr-un cuplu sau o prietenie unul dintre parteneri este Taur.

Pe de alta parte, sunt posibile cheltuieli neasteptate pentru camin, dar si pentru a face fata unor evenimente sociale unde ar fi indicat sa fie prezenti. 

Bani vin, in conditiile in care prin buzunare le cam bate vantul si nu pentru ca ar fi cheltuitori, nu, ci pentru ca sunt altele de platit, mai ales ca se apropie cu pași repezi, sarbatorile de iarna.  

Totuși, afectiv lucrurile sunt bune, cel putin asa arata zilele de 5, 6 si 7 decembrie, deci nesperat de bune as spune, daca ne gadim la posesivitatea și gelozia acestor nativi, dar asta este un aspect al nevoii lor de siguranta. 

Se inscrie in nevoia interioara de a se sti stapani pe munca lor, pe viata lor si de faptul ca au ce pune pe masa copiilor. La fel se intampla si in domeniul iubirii si relatiilor. Au nevoie de un partener care sa le intelega nevoile interioare, sa le menajeze mentalul si sufletul, pentru ca ei atunci cand ofera, dau tot.

Horoscop Minerva Gemeni 4-10 decembrie 2016. Saptamana este alambicata in sensul ca nu mai stiu incotro sa o ia sau ce solutii sa mai gaseasca ca sa-si reechilibreze pozitia sociala si financiara.

Pe de alta parte, au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemeni unui castel din nisip. Zic ca mai au nevoie de rabdare si sa-si treaca in revista propriile idei, modul de abordare al afacerilor sau felul in care se comporta in relatie, nu de alta, dar persuasiunea lor innascuta ii poate face sa greseasca cu foarte mare usurinta.

Cam toata saptamana au o sansa spectaculoasa de a se evidentia profesional, cu un varf de potențial pe 7 și 8 decembrie si nu cred sa le scape momentul, mai ales daca sunt femei. Se conduc dupa sintagma totul sau nimic si asta le va deschide drum acolo unde isi doresc.

Atentie insa, ca pe 8 decembrie, cineva va atenta la pozitia lor. Trebuie sa fie cu ochii in patru, mai ales daca au o anumita pozitie deoarece cineva este cu ochii pe scaunul lor de ceva timp.

Din punct de vedere financiar se limpezesc apele, 7, 8 si 9 decembrie le pot aduce bani. Atentie, cineva va incerca sa le propuna o investitie pe 9 decembrie, la un pahar de vorba, sa aiba mare grija ca li se intinde o capcana. 

Oricum ei sunt prudenti cu veniturile lor, nu cred sa fie dusi chiar atat de usor cu preșul, dar nu stii niciodata ce se poate intampla, nu as vrea sa ia vreo decizie care sa le greveze bugetul pentru multe luni de acum incolo. Pe 6 decembrie ceea ce pierd pe de o parte, castiga pe de alta. Au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, noroc ca privesc lucrurile din perspectiva, asta e, nu a fost sa fie, nu se gandesc ca este posibil sa sperie prin volumul de cunostinte si viteza de reactie.

Pe 6 si 7 decembrie vor simti ca familia sau partenera/partenerul de cuplu sunt distanti. Niciodata nu au excelat la capitolul relatii, intr-adevar, ei cand iubesc, iubesc, se lasa dusi de val, dar mai putin in saptamana care urmeaza.

Datorita capacitatii lor de aparare prin detasarea de eveniment sau de implicare, au prilejul sa analizeze lucrurile, motiv pentru care sunt intr-un permanent conflict cu partenerii, pe care de multe ori ii lasa fara suflu si pe care ii acuza ca nu se implica.

Horoscop Minerva Rac 4-10 decembrie 2016 – Iata ca si pentru acesti nativi se mai degaja norii saptamana aceasta, poate si pentru ca multa lume se pregateste de concediu și singuri fiind, mintea lor poate zburda in liniste.

Visele lor se dovedesc profetice, sa nu se sperie de asta, au o senzitivitate mai accentuata poate si datorita lui Neptun care face aspecte bune cu Soarele natal. Sa fie atenți insa ca pe fond acționeaza inca o cruce cardinala care atinge sectorul carierei, familiei, a parteneriatelor și carierei și a dușmanilor neștiuți prin Soarele natal, Uranus, Pluto și Jupiter. Pe de alta parte, generatii intregi de nativi Rac, ca si cei din Pesti sau Scorpion, s-au nascut cu Neptun retrograd, ceea ce le confera acea stare de trecere de realitatea aparenta. Revenind cu picioarele pe pamant, pentru ei saptamana pare promitatoare din punct de vedere al serviciului, al studiului, a sentimentelor.

Ca tot am pomenit de sentimente, saptamana aceasta nativii Rac se vor bucura in primul rand de dragostea familiei, apoi de atentia partenerului de viata, cei care sunt implicati intr-o relatie, singura problema este sa nu devina sufocanti, pentru ca au pierdut din start.

Unii nativi Rac dau nas in nas cu dragostea cand se asteapta mai putin, lucru care ar putea sa-i destabilizeze in sensul ca se va produce un mic cutremur in sufletul lor. Iubirea pentru acest nativ este binecuvantata pe 8 si 9 decembrie, mai ales ca aceasta poate juca rol demiurgic, creator, daca Racul despre care vorbim activeaza in domeniul artei.

CITESTE HOROSCOPUL SAPTAMANII 4-10 DECEMBRIE INTEGRAL PENTRU FIECARE ZODIE: BERBEC || TAUR || GEMENI || RAC || LEU || FECIOARA || BALANTA || SCORPION || SAGETATOR || CAPRICORN || VARSATOR || PESTI