Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021. Mercur retrograd face ravagii

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021. Află previziunile complete pentru fiecare zodie pentru săptămâna viitoare.

06 feb. 2021, 20:00
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021. Mercur retrograd face ravagii

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Berbec

În această săptămână, Luna Nouă aduce o schimbare de energie interesantă. Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Berbec. De cine să te ferești

Luni, Soarele din Vărsător face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți obține o mică victorie în fața unui prieten care nu a fost atent sau nu a ascultat ce i-ai spus în trecut. Fii atent, oamenii te ascultă. Postările de pe rețelele de socializare îți pot aduce mai multe aprecieri și simpatii. Mercur în mișcarea retrogradă ajunge să efacă trigonul cu Nodul Nord din Gemeni, marți. Este o energie bună pentru crearea unui plan. Și pe măsură ce Mercur își continuă mersul retrograd, este timpul să refaci un plan, să faci ajustări și să cauți ca reper o nouă direcție.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Taur
Există noi oferte și energie în ce privește cariera nativilor, pe măsură ce Luna Nouă inaugurează Anul Nou Lunar. Află previziunile săptămânale pentru Taur.

Luni, Soarele din Vărsător face o conjuncție cu Mercur retrograd. În timp ce urăști să faci lucruri care nu-ți plac, nu există nicio cale de ieșire astăzi. Ceva trebuie repetat, reconstruit sau revizuit. Sunt greșeli, care trebuie corectate. Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord, din Casa a 2-a a banilor munciți, marți. Este o zi bună pentru a aduna toate hârtiile pe care trebuie să le întorci la diferite companii. Este posibil să ai o mulțime de lucruri de dat retur sau doar un singur articol Brico Depot, dar trebuie să îți îndeplinești sarcinile. Acest lucru te va ajuta atât la portofel, cât și să te scoată în lume.

Horoscop Mariana Cojocaru 7- 13 februarie 2021. Axa Dragonului aduce tensiuni
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Gemeni
Nu-ți dorești decât să fii acasă și energia noului an lunar te va susține din plin. Află previziunile pentru această săptămână pentru Gemeni.

Luni, Soarele din Vărsător face conjuncție cu Mercur retrograd din Casa a 9-a, a credinței și a adevărurilor personale. Astăzi, te simți mult mai ferm decât de obicei cu privire la ceea ce crezi și de ce crezi. În mintea ta, este posibil să ai argumentul perfect. Dar, în acest aspect de ardere, Mercur este combustat de soare, astfel încât oamenii pur și simplu nu te ascultă sau nu aud ce spui. Tot Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord din semnul tău, marți. Primești mesaje pe căi subtile. Ia-le în considerare și notează-le ca le poți canaliza mai apoi.

Citește integral: Horoscop Minerva 8 – 15 februarie, pe huff.ro