Horoscop Minerva: Ce se întâmplă cu zodiile în mai

Astrologul Minerva a facut o serie de previziuni pentru toate zodiile, pentru finalul primei saptamani a lunii Mai.

04 mai 2016, 18:32
Horoscop Minerva: Ce se întâmplă cu zodiile în mai

Horoscop Minerva. Astrologul a spus ca Varsatorii vor avea mici crize de personalitate, iar Scorpionii ar trebui sa fie atenti la problemele de sanatate.

Berbec

Acesti nativi sunt fericiti. Unii trec printr- o cascada de procese de constiinta. Cand stau si isi pun mintea la contributie, sunt profunzi. Acum au intrat intr-un soi de circuit spiritual. Zona sentimentelor pare bantuita de reflexele lunii negre, asa ca sa nu se implice imediat intr-o relatie. Sa astepte macar sa treaca 22 mai. Zile de interogatie interioara: 4 si 5 mai. Profesional, sunt destul de multe tensiuni, mai ales unde cuplurile lucreaza impreuna. Trebuie sa aiba rabdare unul cu celalalt. Lucrurile se mai linistesc pe finalul zilei de 5 mai. Financiar, nu stau prost. Ca sanatate, domina starile de tensiune.

Taur

Pluto tensioneaza axa iubirii pentru ei si de aici comunicarea lasa de dorit. In aceste zile, Taurii sunt tensionati si se vor lupta cu demonii lor interior. Se vor bucura de sustinerea celor pe care ii iubesc, iar tinerii au sansa sa isi dovedeasca talentele lucrative, fapt care are puterea sa le aduca fie o promovare, fie alte responsabilitati, undeva pe 5, 6 chiar 7 mai. Probleme financiare nu vor avea. Starea de sanatate pare sa li se imbunatateasca, cu toate framantarile lor interioare.

Citeste continuarea pentru TOATE ZODIILE pe TeoTrandafir.com