HOROSCOP MINERVA. Ce zodii vor avea GHINION în următoarea perioadă

HOROSCOP. Astrologul Minerva a vorbit din punct de vedere astrologic despre ce s-a intamplat in ultimele zile in Romania, dar a dezvaluit si care sunt provocarile zodiilor pentru perioada urmatoare.

RomaniaTV.net
05 nov. 2015, 18:57
HOROSCOP MINERVA. Ce zodii vor avea GHINION în următoarea perioadă

„Saturn, considerat stapanul karmei, cel care dirijeaza destinul, trece peste Soarele Romaniei. In momentul ala s-a produs declickul (n.r.: referindu-se la tragedia de la Colectiv si protestele ce au urmat). Este o karma colectiva. Axa destinului, cu nodul sud, trecea peste Kyronul natal al Romaniei”, a declarat Minerva la TEO SHOW.

„O sa ne ia un an jumatate, doi pentru a ne reveni”, a mai spus aceasta.

„Nu toate zodiile resimt in aceeasi masura tripla conjunctie de saptamana trecuta. Marte, planeta energiei individuale, Jupiter e planeta norocului. Planetele personale au o octava superioara si rezonam la nivel individual cu tot ce face o generatie”, a mai spus astrologul.

PREVIZIUNI PENTRU PERIOADA URMATOARE

„Luna reprezinta partea afectiva, nevazuta din noi. Noi suntem in mijlocul temei astrale. Fiecare planeta care trece prin fatetele noastre (casele noastre) reprezinta ceva. Dupa faza de luna plina s-a intamplat evenimentul de la Colectiv. Luna ajunsese la ultimul patrar. Luna creste si descreste, parcurge anumite faze.

Cand luna tranziteaza Berbecul, Berbecul e foarte energic si independent. Cand e lumea mai draga, femeia Pesti se prabuseste. Trebuie sa invete sa lase de la ea ca lucrurile sa mearga mai departe. Berbecul e semn de foc, este foarte energic, iar energia lui va fi intensa si in urmatoarele saptamani.

Vezi ce zodii au ghion in perioada urmatoare si in 2016 pe TeoTrandafir.com