Horoscop Minerva. Cinci zodii care încep bine luna aprilie. Aceşti nativi au intuiţia la cote maxime

Horoscop Minerva. Cunoscutul astrolog a dezvăluit ce zodii încep bine luna aprilie. Printre norocoşi se numără Berbecii şi Gemenii.

02 apr. 2022, 22:12
Horoscop Minerva. Cinci zodii care încep bine luna aprilie. Aceşti nativi au intuiţia la cote maxime

Horoscop Minerva. Potrivit astologului, nativii care se bucură de succes la începutul lunii aprilie sunt Berbecii, Gemenii, Leii, Fecioarele li Capricornii.

Horoscop Minerva. Cinci zodii care încep bine luna aprilie

Citeşte şi Horoscop Minerva. Zodia care obţine tot ce-şi doreşte în perioada următoareBerbec

Nativii acestei zodii sunt sfătuiţi să nu renunțe la convingerile lor, doar pentru că așa le impune cineva. S-au gândit mult la obiectivele lor și vor face schimbările pe care și le doresc de mult timp.

Încheie un capitol din viața profesională și e bine să continue să fie îndrăzneți, să aibă curaj. Spun lucrurilor pe nume, își spun opinia și au idei. Cuvintele lor captează atenția celorlalți. Intuiția lor este foarte bună în această perioadă și ar trebui să se bazeze pe acest lucru dacă fac afaceri.

Gemeni

Aceşti nativi ar trebui să-și îndeplinească visurile legate de carieră. Din punct de vedere social urmează o perioadă destul de ocupată pentru Gemeni. Ar trebui să-și împărtășească ideile și să-și folosească abilitățile de comunicare pentru a-i ajuta pe ceilalți, atunci când conduc niște proiecte importante.

Acesta este un moment bun pentru dezvoltarea echipei sau pentru stabilirea unei întâlniri cu colegii, departe de locul de muncă. Ar putea să-și achite datoriile, pentru că vor simți mult mai bine. Se vor dezvolta într-un mod plăcut dacă își aleg cu grijă prietenii.

Citeşte şi Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 aprilie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Leu

Leii ar trebui să se înscrie la niște cursuri de dezvoltare personală. Aceşti nativi pot merge într-o excursie sau pot participa la niște prelegeri pentru a învăța lucruri noi. Acum este momentul perfect să se reinventeze, dacă vor să facă acest lucru. Sunt sfătuiți să-și transforme visurile în realitate.

Fecioară

Este momentul perfect pentru ca aceşti nativi să-şi încheie contractele, parteneriatele sau acordurile. Citiţi cu atenție tot ceea ce semnaţi.  Unele parteneriate duc la distracție în weekend, iar comunicarea este foarte bună.

Le merge bine din punct de vedere profesional dacă rămân la rutinele lor obișnuite și dacă iau legătura cu cât mai multe persoane pentru a avea rezultate bune.

Capricorn

Împărtăşiţi şi celorlalţi ideile voastre inovatoare, dacă vreţi să aveţi succes. Vă veţi bucura de singurătate și de fiecare moment, în timp ce persoanele din jur se confruntă cu probleme mari în plan sentimental.

Sunteţi puternici din punct de vedere profesional și trebuie să fiţi şi profesioniști în tot ceea ce faceţi. Este un bun moment pentru marketing sau pentru a aduna oamenii în jurul unei idei.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.