Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 aprilie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Se prefigureaza o intalnire de afaceri sau personala care va genera o prietenie puternica si de durata. Citeste previziunile pentru toata sapatamana.

02 apr. 2022, 17:13
Zodiac CHINEZESC saptamana 4-10 aprilie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 4-10 aprilie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Previziuni karmice aprilie 2022. Ce zodii obţin tot ce îşi propun

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
In prima parte a saptamanii ai misiunea de a fi impaciuitorul de la locul de munca. Poti rezolva multe situatii tensionate cu rabdare si calm. In plan amoros ai nevoie de sinceritate. Esti pus in fata unui tir de intrebari si ar fi bine sa raspunzi onest. Daca traiesti in minciuna risti sa suferi si tu, si partenerul. Daca esti singur, In weekend, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana speciala.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
In prima parte a saptamanii ocupa-te de proiectele restante. Nu le mai amana pentru ca risti sa te aglomerezi, in plus nu vei mai avea timp de proiecte noi. Spre finalul saptamanii ar fi bine sa adopti o atitudine mai pozitiva. Weekend-ul se anunta romantic. Poate iesi intr-o plimbare scurta cu familia.

Zodiac chinezesc aprilie 2022. Înţelepţii Orientului anunţă o lună plină de parfum şi mister

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
In prima parte a saptamanii incearca sa renunti la a te mai lasa influentat de parerile si ideile altora. Oamenii mai gresesc, macar sa gresesti pe mana ta, nu a altuia. De asemenea, incearca sa nu iei personal rigiditatea persoanelor cu care te intalnesti. Nu este din cauza ta, este din cauza precautiei excesive a celorlalti. Zilele weekend-ului par mai relaxante. Se prefigureaza o intalnire de afaceri sau personala care va genera o prietenie puternica si de durata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.