Horoscop Minerva. Eclipsele din mai 2022 aduc schimbări majore. Puţine zodii sunt norocoase

Horoscop săptămânal Minerva. Taurii dau lovitura la bani, Fecioarele au parte de un salt în carieră. O săptămână în care fiecare are posibilitatea de a construi ceva nou fie că este vorba de valori materiale sau spirituale. 

05 mai 2022, 15:46
Horoscop Minerva. Eclipsele din mai 2022 aduc schimbări majore. Puţine zodii sunt norocoase

Horoscop Minerva mai 2022 Berbec
Comunici cu foarte mare uşurinţă şi finalizezi toate discuţiile importante. Ai putea să îţi foloseşti conexiunile private pentru a progresa în carieră. Împărtăşeşte-ţi ideile la locul de muncă. Când vine vorba de viaţa ta sentimentală eşti cu picioarele pe pământ. Eşti practic şi răbdător.

 Taur
Dacă ai planuri financiare mari, astrele îţi sunt de ajutor. Ai oportunităţi de reinventare. Alege cu înţelepciune şi decide cine vrei să devii în următoarea perioadă. Înveţi lucruri noi, un prieten ar putea să îţi schimbe viziunea asupra lumii. Primeşte informaţiile cu mintea deschise pentru că ar putea să îţi aducă oportunităţi interesante.

Horoscop Gemeni
Începi săptămâna distrându-te.Ţi-e uşor să creezi legături emoţionale puternice cu oameni, prin comunicare, dacă eşti convins că aceştia te vor sprijini cu adevărat în viitor. Eşti gată să îţi împărtăşeşti din nou gândurile şi ideile. Eşti încurajat să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă în lumea ta interioară şi nu pe ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Horoscop Urania mai 2022. Grijă mare, avem Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă
Rac
Acum este momentul să te gândeşti cum să te ajuţi pe tine. Dacă te simţi epuizat ia-ţi un moment de pauză pentru a te recupera. Extinde-ţi cercul de cunoştinţe, fă-ţi timp pentru noi relaţii care să te ajute în carieră. Aceste conexiuni ar putea duce la parteneriate puternice. Relaţional eşti în stare de alertă: dragostea bate la uşă şi te înlănţuie! Acordă atenţie culorilor şi viselor tale repetitive care sunt deosebit de vii.

Horoscop Minerva Leu
Toţi ochii sunt pe tine şi eşti în centru atenţiei. Este momentul ideal pentru a spune poveşti, a te răsfăţa cu istorioare de alcoov şi chiar să devii viral pe reţelele de socializare. Să îţi faci prieteni acum va fi foarte uşor. Astrele îţi activează zona carierei şi imaginei publice. Ar putea fi timpul unor schimbări benefice.

Horoscop Minerva mai Fecioară
Ar fi bine să îţi deschizi mintea către noi informaţii şi descoperiri. Mergi într-o aventură care să te ajute să îţi schimbi mintea creativă şi să-ţi stârnească noi idei. Foloseşte-ţi darul comunicării pentru a merge mai departe. Moment excelent pentru a negocia o promovare sau pentru a găsi un nou loc de muncă. În  relaţii devii mult mai puţin critic.

Balanță
Eşti interesat să înveţi ceva nou, curiozitatea ta atinge cote maxime. Atenţie la bani, îţi transmite Universul! Relaţional eşti înconjurat de creativitate şi imaginaţie, nu eşti foarte motivat, dar ai idei care îşi vor aduce rezultate deosebite. S-ar putea să ai parte de o schimbare majoră în gândire, iar asta îţi va afecta viaţa amoroasă în mare măsură.

Scorpion
Începi săptămâna cu o înţelegere sau un acord important. Foloseşte-ţi şiretenia naturală sau cuvinte strategice pentru a obţine cea mai bună ofertă. Mintea ta curioasă face o incursiune printre tabuurile emoţionale în următoarea perioadă. Astrele te încurajează să mergi adânc şi să vorbeşti despre orice şi cu oricine, chiar dacă pe unii îi faci să roşească. Relaţional poţi rămâne foarte calm când primeşti o veste surprinzătoare.

Horoscop Minerva mai Săgetător
Munca grea începe să dea rezultate. Poate fi vorba de un bonus sau chiar o nouă sursă de venit. Ai un plus de farmec ce te ajută să cucereşti lumea în perioada următoare. Faci o curăţenie majoră în cele mai importante sectoare din viaţa ta. Relaţional s-ar putea să nu faci ce este cel mai bine pentru tine. Chiar dacă ştii că nu ai dreptate nu vrei să cedezi. Progrese în viaţa profesională.

Horoscop mai 2022. Zodia care va primi o propunere ce i-ar putea schimba viața

Capricorn
Regăseşte-ţi puterea personală prin creativitate. Este un moment bun pentru transformare deoarece, găsirea unui debuşeu artistic poate transforma modul în care gândeşti şi priveşti lumea. Ai parte de un nou hobby sau o nouă aventură. Începi să îţi vezi viaţa sentimentală într-o lumină mai bună decât a fost în ultima vreme. Profesional, ieşi în evidenţă indiferent ce intenţionezi să faci.

Horoscop Minerva mai Vărsător
Dacă rămâi fără fonduri, s-ar putea să obţii repede ajutor. Este în regulă să ceri un împrumut, dar asigură-te că ai şi posibilitatea de a returna bani. Casa creativităţii, iubirii şi distracţiei este bine aspectată. Moment bun pentru un nou hobby sau noi  prieteni. S-ar putea să te confrunţi cu amintiri neplăcute în timp ce încerci să te vindeci de trecut. Ai chef să îţi urmezi destinul romantic oriunde te-ar putea duce. Caută semne că eşti pe calea cea bună.

Horoscop Minerva mai Pești
Mintea ta merge cu 100 km pe minut! În următoarea perioadă s-ar putea să fie greu să te gândeşti raţional la toate alegerile pe care trebuie să le faci. Cere sfatul cuiva de încredere. Atenţie la micile detalii din viaţa de zi cu zi, pentru că ele ar putea avea un impact major asupra viitorului. Farmecu tău natural te ajută să atragi oameni minunaţi care te pot ajuta în diferite domenii ale vieţii tale. În relaţii, vezi doar jumătatea plină a paharului şi eşti gata să ierţi pe cineva din trecut.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pentru pagina de Youtube 6TV.

 


loading...
Partenerii noștri